0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Presentatiekoffers

Verzorg de presentatie van uw producten met een professionele presentatiekoffer

De eerste indruk die u bij een klant of prospect nalaat wanneer u bij hem of haar op bezoek gaat is erg belangrijk en bepaalt vaak het verdere verloop van uw commercieel contact. Daarom is het van cruciaal belang om meteen een goed verzorgde presentatie van uw producten te verzekeren. Dat kan perfect wanneer u gebruik maakt van een handige en mooie presentatiekoffer in kunststof of aluminium. In zo’n presentatiekoffer neemt u uw producten overal makkelijk mee naar toe. De RAJA presentatiekoffers kan u makkelijk dragen dankzij de praktische handgreep of gewoon meerollen dankzij de soepele wieltjes en het telescopische handvat. Elke presentatiekoffer ... heeft stevige sloten waarmee u de koffer betrouwbaar sluit.

Succes verzekerd bij uw klanten met de presentatiekoffers van RAJA

Vul uw presentatiekoffers met schokwerende schuimplaat of voorgesneden schuim. Dit houdt uw producten netjes op hun plaats in de presentatiekoffer tijdens het transport.

RAJA levert presentatiekoffers in kunststof, of twee types aluminium presentatiekoffers: een gewone draagkoffer en een soepel rijdende rolkoffer. Elk klantenbezoek wordt gegarandeerd een succes met een presentatiekoffer van RAJA.

Presentatiekoffers en andere plastic verpakkingen

In een presentatiekoffer neemt u al uw producten in een keer mee naar een klant. Maar indien hier veel kleinere en losse producten bij zijn, dan kan u die best ook nog eens verpakken in een sterk en mooi plastic etui of in een transparant plastic zakje met druksluiting of een plastic zakje met trekkoordjes of ritssluiting.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

8 referenties
Sorteren op: Relevantie