0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Zakken

Verpak en presenteer uw producten in zakken of een andere aangepaste verpakking

Op de RAJA webshop vindt u een zéér uitgebreid assortiment zakken van alle mogelijke soorten, formaten en modellen. Zakken zijn ideaal voor het verpakken van heel wat producten. Wat dacht u van gripzakjes met een druksluiting, die u steeds opnieuw kan openen en sluiten? Of heeft u zakken met zijvouwen nodig, die extra volume bieden voor omvangrijke goederen? Of antistatische plastic zakken die gevoelige elektronica beschermen tegen statische elektriciteit? Misschien maakt u liever plastic zakken op maat? Dat kan ook met buisfolie en een thermolasapparaat. Om het even welk soort zak u zoekt, u vindt hem zeker bij RAJA.

Plastic en papieren verpakkingen voor elk product

Zakken en verpakkingen zijn bruikbaar in heel wat sectoren: in de industrie voor het verpakken van technische en industriële onderdelen, voor medische en farmaceutische producten, in de detailhandel, de horeca, enz.

Zelfs voor vloeibare of poedervormige producten biedt RAJA aangepaste verpakkingen: plastic emmers met deksel, plastic bokalen met schroefdeksel en bidons en flessen met schroefdop. Voor gebruik in uw bedrijf bieden wij ook krimpfolie en krimpfoliemachines, vuilniszakken, plastic beschermhoezen, meubelhoezen, presentatiekoffers, enz. En voor de winkeluitbaters is er een ruime keuze aan draagtassen waarin uw klanten hun aankopen kunnen meenemen.

Bestel uw zakken eenvoudig online bij RAJA

RAJA is niet voor niets de Europese nummer 1 in verpakkingen en verpakkingsmateriaal. Alle plastic en papieren zakken die u nodig heeft, kan u snel bij ons bestellen via onze webshop. Wij leveren binnen 24 uur uit voorraad. Bel ons voor professioneel advies op het nummer: 0800-224 24 24.

261 producten

Selector bag NL

Zoek mijn formaat

Meer dan 1000 referenties op voorraad!

Geef uw afmetingen in cm:
(Opening x Hoogte)