0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Lakpapieren draagtassen

Verpak luxueuze geschenken in een mooie glanzende draagtas in lakpapier

Gebruik een lakpapieren draagtas in intense en sterk glanzende kleuren voor het verpakken van luxueuze en dure geschenken of voor het maken van prachtige geschenkverpakkingen. Uw klanten zullen dit ten zeerste waarderen.

RAJA biedt u een ruime keuze aan draagtassen in lakpapier: grote, kleine, met een venster om uw geschenken zichtbaar te houden, met een satijnen strik, met katoenen handgrepen, speciaal voor flessen ... Lakpapieren draagtassen zijn allemaal voorzien van zijvouwen. Dit maakt de draagtassen ook geschikt voor het verpakken van omvangrijke geschenken. Er zijn ook erg mooie geschenkzakjes in lakpapier. Ideaal voor het verpakken van kleinere geschenken.

U kan uw draagtassen in lakpapier ook laten bedrukken met uw logo, firma- of merknaam, slogan, publiciteit ... Zo maakt elke draagtas bijkomende reclame voor uw zaak of winkel.

Draagtassen in lakpapier en andere geschenkverpakkingen

Draagtassen zijn er niet enkel in glanzend lakpapier, maar ook in uiterst stevig en milieuvriendelijk kraftpapier. Kraftpapieren draagtassen vindt u in allerlei soorten en formaten, geschikt voor het verpakken en meenemen van om het even welk geschenk of product. Ideale draagtassen voor gebruik in uw winkel. Maar via onze webshop bestelt u ook even makkelijk en snel plastic draagtassen en winkeltasjes, geschenkverpakkingen, geschenkdozen en flesverpakkingen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste geschenkverpakking. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

14 referenties
Sorteren op: Relevantie