0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Krimpfolie voor pallets

Bestel krimpfolie voor pallets eenvoudig online bij RAJA. ✓ Groot assortiment. ✓ Persoonlijke service.

Gebruik krimpfolie en krimpfoliehoezen voor een optimale bescherming van uw pallets en goederen. U krimpt de krimpfolie makkelijk rond al uw producten met een krimppistool. Eens gekrompen is de krimpfolie voor palletten scheur- en perforatievrij en waterdicht. De krimpfolie sluit perfect aan rond uw producten en bent u zeker van een goede bescherming.

Rekfolie, omsnoeringsbanden en krimpfolie voor palletten

Naast krimpfolie op rol vindt u in onze webwinkel ook krimpfoliehoezen, per stuk of eveneens op rol, al dan niet voorgeperforeerd. Daarnaast gewone verpakkingsfolie, rekfolie, beschermfolie op rol en rekfolie voor machinaal wikkelen. Net als de krimpfolie voor palletten, gebruikt u deze folieën om uw goederen extra af te dekken en te beschermen. Met omsnoeringsbanden en accessoires snoert u uw gestapelde pallets nog eens extra vast; hiervoor bestelt u de omsnoeringskits en omsnoeringsmachines ook in onze webshop.

Krimpfolie voor palletten online bestellen

Bij RAJA bestelt u enveloppen, kokers en verpakkingstape net zo eenvoudig als een krimppistool en krimpfolie. Dat gaat allemaal heel eenvoudig online, via de webshop. Bestelt u vandaag uw krimpfolie voor pallets, dan kunt u daar morgen al mee aan de slag. Voor alle producten op voorraad garanderen we bij RAJA namelijk levering binnen 24 uur. Tenzij een ander tijdstip u beter uitkomt, natuurlijk.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

8 referenties
Sorteren op: Relevantie