0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Minirollen rekfolie

Bundel producten en verpakkingen samen met een minirol rekfolie

Maak snel handzame pakketten van al uw goederen met de minirollen rekfolie van rajapack.nl! Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Door het handzame formaat kunt u ze makkelijk met een hand hanteren, terwijl u met uw andere hand de producten vast kunt houden. Een ontzettend handige manier om wikkelfolie razendsnel rond kleine verpakkingen aan te brengen!

Ideaal voor kleine zendingen: minirollen rekfolie

De rollen rekfolie bestelt u zeer voordelig inclusief de handige handafroller. U kunt kiezen uit transparante of gekleurde rekfolie. Deze rollen geruisloos af en zijn ideaal om kleine producten bij elkaar te houden of eenvoudig kleine zendingen te omwikkelen. Maar u bindt met deze minirollen rekfolie ook simpel producten samen. De folie laat na gebruik geen lijmsporen achter op de goederen. En deze is recyclebaar! De bijgeleverde handafroller heeft een ergonomische handgreep en is zeer functioneel en praktisch in gebruik. Door de rem weet u zeker dat u nooit teveel folie gebruikt!

Bestel direct minirollen rekfolie op rajapack.nl!

Naast deze minirollen rekfolie bestelt u bij ons nog veel meer soorten rekfolie. Wat dacht u van transparante rekfolie, gekleurde rekfolie, voorgerekte rekfolie of handafrollers voor rekfolie?

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

7 referenties
Sorteren op: Relevantie