0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Pallets

> RAJA Blog: Alles wat je zeker moet weten over pallets.

Goederen die u stapelt op palletten kan u veel sneller en veiliger transporteren of stockeren. Op voorwaarde natuurlijk dat u sterke en kwaliteitsvolle palletten gebruikt die beantwoorden aan alle normen. Belangrijk is ook dat u deze palletten afstemt op het soort goederen of verpakkingen dat u er op stapelt.

Voor elke vracht de juiste palletten

Bij RAJA vindt u een ruime keuze aan diverse soorten palletten, steeds van de beste kwaliteit aan de juiste prijs. Houtvezelpalletten bijvoorbeeld, zijn licht, sterk en hebben een handig formaat. Ze zijn verkrijgbaar in 4 soorten zodat u steeds de meest geschikte pallet voor uw goederen vindt. Kies daarvoor uit houten, houtvezel, kartonnen of kunststof pallets.

Bestel palletten en accessoires voor palletisering online

Palletten alleen volstaan niet om uw goederen op een veilige manier te palletiseren. U heeft ook heel wat andere accessoires nodig om gestapelde palletten te stabiliseren en te beschermen. Met rekfolie, omsnoeringsband of speciale kleefband voor palletten kan u gestapelde palletten stevig inbinden. Hierdoor kan uw vracht niet meer verschuiven tijdens het transport. Leg tussen de gestapelde lagen goederen of verpakkingen tussenbladen voor palletten. Die zorgen voor nog meer stabiliteit. Worden uw producten ergens voor langere tijd gestockeerd, dek de gestapelde palletten dan af met grote plastic afdekvellen.

Bel ons voor professioneel advies inzake palletten en palletisering van uw goederen, op het nummer: 0800-224 24 24.

20 referenties
Sorteren op: Relevantie