0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Wikkelmachine

> RAJA Blog: Bekijk hier onze keuzegids voor foliewikkelaars.

Pallets inpakken kan een tijdrovend karwei zijn! Maar met de handige wikkelmachine van RAJA is deze klus met een druk op de knop geklaard. De halfautomatische wikkelmachine is ontworpen om binnen een korte tijd pallets volledig in te pakken. Dit bespaart niet alleen tijd maar is ook zeer efficiënt! Snel grote hoeveelheden pallets inpakken was nog nooit zo eenvoudig.

Bespaar tijd met deze handige wikkelmachine!

Een wikkelmachine kunt u bestellen in drie verschillende uitvoeringen. Met de halfautomatische wikkelmachine verpakt u tot wel 75 pallets per dag. Pallets tot wel 1500 kg kunt u binnen een handomdraai omwikkelen. Deze machine is dan ook onmisbaar in elk magazijn! Eenvoudig met de hand pallets omwikkelen doet u met de palletwikkelaar. Zo hoeft u geen prijzige machines aan te schaffen, maar kunt u toch op een efficiënte manier pallets inpakken. Dankzij de soepele wielen kan deze makkelijk verplaatst worden, waardoor u in een simpele beweging elke pallet van een stevige laag folie voorziet.

Bestel direct een wikkelmachine op rajapack.nl!

Naast de praktische wikkelmachine kunt u bij nog veel meer producten bestellen. Behalve de speciale rekfolie, kunt u bij ons ook pallets en tussenbladen voor palletten bestellen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

9 referenties
Sorteren op: Relevantie