RAJA de Europese nr. 1 in verpakkingen

RAJA Nederland is dé specialist voor verpakkingsmaterialen en uitrustingen voor je kantoor en magazijn. Onze expertise beperkt zich niet enkel tot Nederland, maar strekt zich uit over heel Europa.

De geschiedenis van RAJA in de Benelux gaat terug tot 1989. In dat jaar werd in België het bedrijf Binpac opgericht. In 1994 sloten we ons aan bij de RAJA-Groep om een tijd later onze naam te veranderen in Rajapack. Drie jaar later startten de activiteiten in Nederland en worden er de eerste orders verzonden. Met 25 vestigingen in 18 landen is de RAJA-Groep momenteel aanwezig in een groot deel van Europa. Sinds 2019 dragen alle voormalige Rajapack-vestigingen van de groep dezelfde naam: RAJA. De groep stelde in 2019 zo’n 3.000 mensen te werk en kon een omzet realiseren van € 1 miljard.

De RAJA-Groep omvat de volgende bedrijven en merken: RAJA, Cenpac, Bernard, JPG, Kalamazoo, Mondoffice, Morplan, Udo Bär en Welcome Office.

Ons hoofdkantoor voor de Benelux is te vinden in Tongeren (nabij Maastricht). Daar vind je bovendien ons distributiecentrum van waaruit bestellingen vertrekken naar 6 Europese landen. In het Noord-Brabantse Breda beschikken we over een bijkomend saleskantoor: voor ons de ideale uitvalsbasis om onze Nederlandse klanten de beste service te bieden.

Rajapack Benelux vestiging in Tongeren. Dé specialist in verpakkingen.
Distributiecentrum van RAJA Benelux in Tongeren

Sinds het prille begin ligt de focus van RAJA op het leveren van het beste verpakkingsmateriaal. In de loop van de jaren werd dat assortiment verder uitgebreid en aangevuld. Het resultaat daarvan is een ongezien breed aanbod waarbij je naast verpakkingsmaterialen de keuze hebt uit producten voor het onderhoud en de inrichting van je kantoor of magazijn. RAJA is in die zin een echte one-stop-shop geworden waar je in één keer al je professionele bestellingen kan plaatsen.

► Bij  RAJA Nederland  kan je terecht voor:

Wil je je producten een persoonlijke toets geven met het logo van je merk? Ook dan staan onze specialisten voor je klaar. Of het nu gaat om tapes, zakken of dozen, we kijken graag samen met je welke vele opties er mogelijk zijn.

► Met  RAJA Nederland  kies je voor:

  1. De ruimste keuze aan verpakkingsmaterialen en toebehoren voor kantoor en magazijn!
  2. Een snelle levering binnen 24 uur.
  3. Een klantvriendelijke service met oplossingen op maat.
  4. Een online begeleiding van onze specialisten via chat.
  5. Een tevredenheidsgarantie met 30 dagen bedenktijd.
  6. Verpakkingen op maat en/of gepersonaliseerd met je eigen logo en kleuren.
  7. Een eenvoudige en snelle bestelmethode: bestel in 1 klik via onze online shop.
  8. Gewaarborgde prijzen (gedurende 6 maanden).
  9. Een beveiligde betaalomgeving: kies de betaalmethode die je het best past.
  10. Een online beheer van je gegevens via je eigen account op onze webshop.

Sharing is caring!