RAJA de Europese nr. 1 in verpakkingen

Wie RAJA zegt, zegt in een ademteug ook vaak ‘verpakkingen’. En niet onterecht want kartonnen dozen lopen als een rode draad door de geschiedenis van ons bedrijf. Al tientallen jaren zijn we de ‘dozenpartner’ van de meest uiteenlopende bedrijven, van multinationals tot de boetiek om de hoek.

RAJA levert echter veel meer dan enkel verpakkingsmaterialen. Jaar na jaar hebben we ons aanbod verder weten uit te breiden met producten die van pas komen in je hele bedrijf. Zo vind je bij ons ondertussen ook schoonmaakmateriaal, kantoorartikelen, magazijnbenodigdheden, enz. RAJA is in die zin een echte one-stop-shop geworden waar je in één klik al je zakelijke bestellingen kan plaatsen.

Vanuit ons distributiecentrum in Tongeren (vlakbij Maastricht) vertrekken bestellingen naar 6 Europese landen, waaronder dus ook Nederland. In Breda beschikken we bovendien over een bijkomend saleskantoor: voor ons de ideale uitvalsbasis om onze Nederlandse klanten de beste service te bieden.

Goed om te weten: RAJA Nederland is lid van de RAJA-Groep; een Europese familie van 24 bedrijven (actief in 18 landen) waaronder de merken RAJA, Cenpac, Bernard, JPG, Kalamazoo, Mondoffice, Morplan, Udo Bär en Welcome Office. De naam RAJA is afgeleid van de 2 vrouwen die deze groep in de jaren 50 hebben opgericht: RAchel en JAnine. Wil je graag meer weten? Ontdek hier alles over de geschiedenis van RAJA en de RAJA-Groep.

RAJA: zoveel meer dan verpakkingen

► Bij  RAJA Nederland  kan je terecht voor:

Wil je je producten een persoonlijke toets geven met het logo van je merk? Ook dan staan onze specialisten voor je klaar. Of het nu gaat om tapes, zakken of dozen, we kijken graag samen met je welke vele opties er mogelijk zijn.

► Met  RAJA Nederland  kies je voor:

  1. De ruimste keuze aan verpakkingsmaterialen en toebehoren voor kantoor en magazijn!
  2. Een snelle levering binnen 24 uur.
  3. Een klantvriendelijke service met oplossingen op maat.
  4. Een online begeleiding van onze specialisten via chat.
  5. Een tevredenheidsgarantie met 30 dagen bedenktijd.
  6. Verpakkingen op maat en/of gepersonaliseerd met je eigen logo en kleuren.
  7. Een eenvoudige en snelle bestelmethode: bestel in 1 klik via onze online shop.
  8. Gewaarborgde prijzen (gedurende 6 maanden).
  9. Een beveiligde betaalomgeving: kies de betaalmethode die je het best past.
  10. Een online beheer van je gegevens via je eigen account op onze webshop.

Sharing is caring!