• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,6/5
    Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24 uur vanaf € 200 aankoopbedrag
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestelling Per referentie

De RAJA-groep

de RAJA-groep, uw Europese partner in verpakking, actief in 18 landen.

de RAJA-groep kan rekenen op meer dan 65 jaar ervaring en biedt aan meer dan 700 000 Europese klanten het ruimste assortiment verpakking en verpakkingsmateriaal.

Met 21 vestigingen in 18 landen is de RAJA-groep, ongetwijfeld dé Europese marktleider op gebied van verpakkingen. Onze passie voor service naar onze klanten toe, ons consequent streven naar innovatie en de expertise inzake verpakking van onze medewerkers zijn het beste bewijs van ons marktleiderschap.

Ons streven om voor onze klanten steeds dé bevoorrechte partner te zijn in hun aankoop van verpakking en verpakkingsmateriaal bevestigt.


Kerncijfers van de groep

Statistiques

De grootste keuze verpakkingen in Europa


Met méér dan 120 000 verpakkingsproducten die u de beste oplossing bieden voor het verzenden, beschermen en opslaan van uw producten, is de RAJA-groep de Europese nr 1 in de distributie van verpakkingsmateriaal. Dankzij ons consequent innovatiebeleid gecombineerd met onze jarenlange kennis en ervaring, beschikt de RAJA-groep over het rijkste aanbod en de ruimste keuze op de verpakkingsmarkt.

Een diversiteit aan klanten in alle denkbare sectoren


Van industrie tot de dienstensector, overheid en non-profit, de 700 000 klanten van de groep zijn afkomstig uit alle mogelijke sectoren. Dit gaat van industriereuzen, multinationals, kmo’s tot en met kleine zelfstandigen.

Multichannel: de kern van onze groepstrategie


Momenteel werken we via 4 verschillende verkoopskanalen, nl. catalogi, internet, onze klantendienst en onze buitendienst. Zo willen we altijd en overal bereikbaar zijn voor al onze klanten.