Exportdozen en exportkisten

››  19 producten

Veilig transport van uw goederen

Onze grote exportdozen, exportcontainers en exportkisten zijn zeer geschikt voor transport van uw goederen over de weg, via het spoor of in de lucht. Met onze stevige, grote kartonnen dozen stapelt u makkelijk en snel uw goederen op palletten. Zoekt u een palletdoos, een container met deksel, een exportdoos, een omdoos of een container in driedubbelgolfkarton? Wat u ook kiest, uw vracht gaat prima beschermd en goed gestapeld op transport met de exportdozen en exportkisten van Rajapack.
Als u regelmatig grote, zware goederen moet vervoeren zijn de houten exportkisten en palletkisten van Rajapack het ideale verpakkingsmateriaal. Het zijn sterke kisten die u in een handomdraai in elkaar zet. U kunt ze bovendien veilig afsluiten met een deksel.

Exportdozen, kisten en verzenddozen in ons assortiment

Doet u regelmatig kleinere verzendingen de deur uit? Dan kunt u bij Rajapack kiezen uit klassieke postdozen in wit of bruin karton, voorzien van handige kleppen om de dozen dicht te vouwen. Onze postdozen, verzenddozen en exportdozen zijn te verkrijgen met of zonder zelfklevende sluiting. Verzendt u producten die extra bescherming nodig hebben? Dan vindt u in ons assortiment extra stevige beschermende postdozen bekleed met schokdempend schuim. Exportkisten zijn verkrijgbaar in karton en in multiplex tot maar liefst 10 mm dik.

Rajapack: exportdozen, kisten en nog veel meer

Rajapack heeft alles in huis om bijzondere verzendingen simpel en snel te verwerken. Maar daarnaast biedt ons assortiment ook oplossingen voor bijvoorbeeld verhuizingen en archivering en dozen voor gevaarlijke producten. En wilt u exportdozen of exportkisten bedrukt met uw bedrijfslogo? Wij maken ook met veel plezier uw exportmaterialen op maat!
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Vind het juiste formaat in 1 klik

Geef de gewenste afmetingen in cm

Lengte:

Breedte:

Hoogte:

 

Zoekresultaten filteren

  •  (1.211)
  •  (64)
  •  (32)
  •  (32)

Merk

Kleur

  •  (26)

Type golf

  •  (1)
  •  (2)
  •  (14)
  •  (4)

Recycleerbaar

  •  (23)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Palletopzetrand in hout
3 Bestelcodes

Vanaf 16,10 € Excl. BTW
Exportkist, multiplex 6 mm
11 Bestelcodes

Vanaf 16,00 € Excl. BTW
Palletdoos Kaypal
2 Bestelcodes

Vanaf 37,20 € Excl. BTW
Deksel voor opzetranden
3 Bestelcodes

Vanaf 13,90 € Excl. BTW
Pa Poo Box
3 Bestelcodes

Vanaf 10,10 € Excl. BTW
Kist met palletbodem
3 Bestelcodes

Vanaf 29,45 € Excl. BTW
Kartonnen driedubbelgolfcontainer
8 Bestelcodes

Vanaf 18,85 € Excl. BTW
Palletkist in multiplex van 6 mm
4 Bestelcodes

Vanaf 83,15 € Excl. BTW
Palletopzetrand in multiplex
2 Bestelcodes

Vanaf 53,30 € Excl. BTW
Palletkist in multiplex van 10 mm
6 Bestelcodes

Vanaf 77,00 € Excl. BTW
1