Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Kartonnen enveloppen

Bescherm uw poststukken tijdens transport

Sterke kartonnen enveloppen zijn geschikt voor de verzending van heel wat producten. Bijvoorbeeld voor cd-rom's, boeken, dvd's, kalenders, brochures en catalogi zijn ze ideaal. De kartonnen enveloppen beschermen uw artikelen optimaal tijdens het transport en zorgen ervoor dat uw producten onbeschadigd hun bestemming bereiken. Bij RAJA kiest u zelf de kleur en de afwerking van uw kartonnen enveloppen: al onze enveloppen zijn leverbaar in wit of in bruin karton.

De kartonnen enveloppen van RAJA

Bij RAJA bestelt u ongeveer elke kartonnen envelop die u verzinnen kunt direct uit voorraad. Naast bijvoorbeeld witte of bruine kartonnen enveloppen met variabele vulhoogte bestelt u ook enveloppen met een extra snelle sluiting bij ons. Maar ook voor Rajamail-enveloppen, Suprawell enveloppen bekleed met kraftpapier, Lightbag enveloppen in A5-, A4- en A3-formaat, of enveloppen in Ondulop golfkarton bent u bij ons aan het juiste adres.
Al deze kartonnen enveloppen zijn voorzien van een handige klep waarmee u ze snel en gemakkelijk sluit. En wilt u uw producten nóg meer beschermen tijdens de verzending? Kies dan voor de extra beschermende enveloppen van RAJA. Deze enveloppen zijn aan de binnenzijde bekleed met schokwerende luchtkussenfolie of met zacht en soepel polyethyleenschuim voor maximale schokabsorptie tijdens transport.

Kartonnen enveloppen eenvoudig online bestellen

Alle RAJA-artikelen bestelt u even eenvoudig online en worden vanuit onze eigen voorraad binnen 24 uur in de gehele Benelux afgeleverd. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

11 referenties
Sorteren op: Relevantie