• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Transport- en verpakkingsetiketten  (23 producten)

Kleef transport- en verpakkingsetiketten op uw dozen en zorg zo voor een veilig transport

Met deze transport- en verpakkingsetiketten markeert u heel eenvoudig breekbare en gevaarlijke producten. Deze etiketten plakt u uit voorzorg op zendingen die extra bescherming nodig hebben.

De opvallende wit-rode en wit-zwarte etiketten trekken direct de aandacht. Hierdoor komen uw producten altijd goed aan bij de ontvanger.

Verpakkingsetiketten met verschillende boodschappen

De etiketten zijn verkrijgbaar met verschillende boodschappen: breekbaar, niet stapelen, beschermen tegen vocht, bovenzijde van de verpakking, voorzichtig behandelen ... Daarnaast kunt u bij ons ook gevarenetiketten bestellen met waarschuwingen als gevaarlijke, brandbare, bijtende of giftige producten. Zorg dat iedereen op de hoogte is van de inhoud van uw zending!

Etiketten voor transport, verpakking en andere doeleinden

Naast transport- en verpakkingsetiketten vindt u bij Rajapack nog heel wat andere verpakkingsmaterialen die het verzenden een stuk vereenvoudigen, zoals documentenhoesjes, etiketteermachines en etiketten voor bureau en handel.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Kleur
Materiaal
23 producten Filters verwijderen
Lijst Raster