Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Dispenser voor etiketten

Etiketten kleven op verpakkingen gaat razendsnel met een dispenser voor zelfklevende etiketten

Etikettendispensers zijn speciaal ontworpen om snel en makkelijk etiketten te kunnen kleven op uw verpakkingen, dozen en pallets. Met behulp van een etikettendispenser brengt u verpakkingsetiketten nauwkeurig en in een recordtijd aan. Dankzij de verschillende modellen en breedtes vindt u steeds de juiste etikettendispenser.

Dispensers voor verpakkingsetiketten en signaaletiketten

De Towa etikettendispenser met pistoolgreep is praktisch en ergonomisch in gebruik. De zwarte hendel indrukken volstaat om de etiketten te scheiden van het siliconenpapier. Met het koordje dat aan het handvat van de etikettendispenser bevestigd is, hangt u hem veilig aan uw pols tijdens het etiketteren van uw verpakkingen. Deze dispenser is beschikbaar in 2 breedtes: 60 mm en 100 mm.

Er is ook een stevige en robuuste manuele etikettendispenser voor gebruik op een tafel of bureau. De grotere modellen van deze etikettendispenser hebben handige tussenschotjes waardoor u meerdere rollen etiketten naast elkaar kan gebruiken. Tijdens het etiketteren scheidt deze dispenser de etiketten automatisch van het siliconenpapier. Hierdoor bespaart u heel wat tijd. Ook de ronde en felgekleurde signaaletiketten kan u makkelijk en snel kleven met behulp van deze dispenser.

Voor elk etiket de juiste dispenser

Bij etikettendispensers horen natuurlijk de juiste etiketten. Die vindt u uiteraard in het uitgebreide assortiment van RAJA: verzend- en verpakkingsetiketten, gevarenetiketten en signaaletiketten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

4 referenties
Sorteren op: Relevantie