Beschermende enveloppen

››  12 producten

Berscherm uw producten met noppenfolie of schuimfolie

Beschermende enveloppen zijn een uitkomst als u regelmatig schadegevoelige zaken moet verzenden. Verstuur uw kleine producten, geschenken, monsters, stalen, brochures, rapporten en catalogi in een beschermende luchtkussenenvelop of schuimenvelop van Rajapack, dan weet u zeker de inhoud niet beschadigd raakt. De Rajapack beschermende enveloppen zijn aan de binnenzijde bekleed met schokwerende luchtkussenfolie of met zacht en soepel polyethyleenschuim. Zo bent u er zeker van dat uw producten prima beschermd zijn tijdens hun verzending.

Kies de juiste beschermende enveloppen

Bij Rajapack kiest u uit een hele range aan beschermende enveloppen, die u naar wens kunt laten bedrukken met uw logo, adres, slogan, merk of firmagegevens. Zo bestelt u bijvoorbeeld eenvoudig luchtkussenenveloppen, witte of bruine Rajabul kartonnen enveloppen, gekleurde plastic enveloppen, Arofol luchtkussenenveloppen met of zonder venster, en witte of bruine Airkraft bag-in-bag-enveloppen. Maar ook schuimenveloppen in verschillende formaten, stevige monsterzakken, gewatteerde zakenveloppen met zelfklevende sluiting en Jiffy-enveloppen zijn te verkrijgen bij Rajapack.

Beschermende enveloppen bestellen

Alle Rajapack-artikelen bestelt u even eenvoudig online. En dankzij onze perfect georganiseerde logistiek kunnen wij voor de gehele Benelux een levering binnen 24 uur garanderen. Dat geldt voor onze beschermende enveloppen, maar ook voor plastic enveloppen, kokers en kartonnen enveloppen. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Witte luchtkussenenvelop Rajabul
 

Zoekresultaten filteren

  •  (358)
  •  (82)
  •  (52)
  •  (8)
  •  (22)

Merk

Kleur

  •  (10)
  •  (19)
  •  (52)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Schuimenvelop 80 g/m²
11 Bestelcodes

Vanaf 12,05 € Excl. BTW
Bedrukte luchtkussenenveloppen
6 Bestelcodes

Vanaf 193,20 € Excl. BTW
Luchtkussenenvelop Arofol Poly
8 Bestelcodes

Vanaf 0,19 € Excl. BTW
Luchtkussenenvelop Rajabul
11 Bestelcodes

Vanaf 10,65 € Excl. BTW
1