logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Luchtkussenenveloppen  ( 8 producten )

Producten die u via de post verzendt lopen heel wat risico op beschadiging. Daarom is het belangrijk dat u ze goed beschermt door ze te verpakken in een deugdelijke envelop. Bij Rajapack hebben we een heel assortiment aan stevige kwaliteit enveloppen, waaronder de bijzonder robuuste luchtkussenenveloppen. Deze witte of bruine enveloppen zijn aan de binnenzijde bekleed met zachte, soepele maar schokbestendige luchtkussenfolie.

Luchtkussenenveloppen, schuimenveloppen, Tyvek enveloppen…

De veerkrachtige noppen van de luchtkussenfolie in luchtkussenenveloppen, vangen tijdens transport flinke schokken op, en voorkomen beschadiging van uw producten. Bij Rajapack kiest u uit witte of bruine luchtkussenenveloppen met of zonder venster in verschillende types en uitvoeringen, en fel gekleurde plastic luchtkussenenveloppen. Al deze luchtkussenenveloppen bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Daar vindt u ook andere soorten beschermende enveloppen, zoals papieren en Jiffy-enveloppen, schuimenveloppen, transparante en witte enveloppen, of Tyvek enveloppen. De laatste supersterk, onscheurbaar, én waterbestendig, voor de zwaarste zendingen.

Luchtkussenenveloppen van Rajapack

De luchtkussenenveloppen van Rajapack bestelt u eenvoudig en snel online. Vandaag besteld, betekent morgen al in huis. U kunt direct aan de slag met uw eigen verzendingen! En wellicht bent u naast luchtkussenenveloppen ook op zoek naar vierkante en driehoekskokers of ronde verzendkokers.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Verzend kwetsbare producten goed beschermd in een schokwerende luchtkussenenvelop

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Merk
Kleur
8 producten Filters verwijderen
Lijst Raster