Opvulmachines

››  13 producten

Produceer zelf schokwerende luchtkussens en opvulmateriaal in papier of karton

Uw producten verdienen de beste bescherming tijdens transport of verzending. Hiervoor heeft u schokwerend opvulmateriaal en veerkrachtige luchtkussens nodig. Bij Rajapack kiest u uit diverse opvulmachines en systemen om zelf deze schokwerende materialen en opvulmaterialen te maken.

Met Padpak en Fillpak toestellen maakt u voordelige en milieuvriendelijke papieren bufferkussens. Luchtkussenmachines produceren in een handomdraai schokdempende luchtkussens en luchtkussenfolie. Een kartonmolen of kartonperforator recycleert uw kartonafval tot beschermend opvulmateriaal. Met Instapak Quick™ RT schuimkussens maakt u snel en eenvoudig volledig en met de hand, beschermende bufferkussens die exact de vorm van uw producten aannemen.

Opvulmachines en beschermende verpakkingen

Met opvulmateriaal zorgt u ervoor dat uw verpakte producten niet gaan verschuiven in hun verpakkingen. Maar daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw producten ook nog op andere manieren te beschermen. Zo bestelt u bij Rajapack, naast opvulmachines, bijvoorbeeld ook droogmiddel en corrosiewerend materiaal om uw verpakte goederen te beschermen tegen vocht in kartonnen dozen en plastic zakken.

Net als beschermende hoekprofielen en randen: ideaal voor de verpakking van lijstwerk, of verzendingen van uw goederen in dozen. Met antistatische bescherming zorgt u ervoor dat uw kwetsbare elektronische producten niet worden blootgesteld aan statische elektriciteit. En met oppervlaktebescherming beschermt u bijvoorbeeld flessen tegen krassen en beschadigingen onderling. Met ons stevige verpakkingstape, tenslotte, zorgt u ervoor dat niets de doos voortijdig verlaat.

Uw opvulmachines bestellen bij Rajapack

Uw opvulmachines bestellen gaat bij Rajapack heel eenvoudig. Voor vrijwel alle producten geldt: vandaag besteld, morgen in huis!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Opvulmateriaal flo-pak® Super Green
 

Zoekresultaten filteren

  •  (332)
  •  (2)
  •  (2)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Bufferkussen Instapak Quick RT
5 Bestelcodes

Vanaf 2,84 € Excl. BTW
Padpak Senior Papier
7 Bestelcodes

Vanaf 55,70 € Excl. BTW
Kartonperforator HSM ®
2 Bestelcodes

Vanaf 1.399,00 € Excl. BTW
1