0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Opvulmachines

Produceer zelf schokwerende luchtkussens en opvulmateriaal in papier of karton

Uw producten verdienen de beste bescherming tijdens transport of verzending. Hiervoor heeft u schokwerend opvulmateriaal en veerkrachtige luchtkussens nodig. Bij RAJA kiest u uit diverse opvulmachines en systemen om zelf deze schokwerende materialen en opvulmaterialen te maken.

Met Padpak en Fillpak toestellen maakt u voordelige en milieuvriendelijke papieren bufferkussens. Luchtkussenmachines produceren in een handomdraai schokdempende luchtkussens en luchtkussenfolie. Een kartonmolen of kartonperforator recycleert uw kartonafval tot beschermend opvulmateriaal. Met Instapak Quick™ RT schuimkussens maakt u snel en eenvoudig volledig en met de hand, beschermende bufferkussens die exact de vorm van uw producten aannemen.

Opvulmachines en beschermende verpakkingen

Met opvulmateriaal zorgt u ervoor dat uw verpakte producten niet gaan verschuiven in hun verpakkingen. Maar daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw producten ook nog op andere manieren te beschermen. Zo bestelt u bij RAJA, naast opvulmachines, bijvoorbeeld ook droogmiddel en corrosiewerend materiaal om uw verpakte goederen te beschermen tegen vocht in kartonnen dozen en plastic zakken.

Net als beschermende hoekprofielen en randen: ideaal voor de verpakking van lijstwerk, of verzendingen van uw goederen in dozen. Met antistatische bescherming zorgt u ervoor dat uw kwetsbare elektronische producten niet worden blootgesteld aan statische elektriciteit. En met oppervlaktebescherming beschermt u bijvoorbeeld flessen tegen krassen en beschadigingen onderling.

Uw opvulmachines bestellen bij RAJA

Uw opvulmachines bestellen gaat bij RAJA heel eenvoudig. Voor vrijwel alle producten geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

36 referenties
Sorteren op: Relevantie