logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Rekfolie  ( 32 producten )

Stabiele pallets zijn cruciaal voor veilig en efficiënt transport van uw goederen. Omwikkelt u gestapelde pallets met rekfolie, dan draagt u hier op eenvoudige wijze zorg voor. Samen met krimpfolie voor palletten en omsnoeringsbanden en accessoires, zorgt rekfolie voor stabiele pallets en veilig transport en beschermt uw producten tegen stof, vuil en vocht. Omwikkelen van gestapelde pallets gaat heel snel en doeltreffend met de wikkelmachines en rekfolie van Rajapack.

Alle rekfolie van Rajapack

Rekfolie - ook gekend als rekwikkelfolie, wikkelfolie, stretchfolie, handwikkelfolie of palletwikkelfolie - bestelt u natuurlijk bij Rajapack. Want uit ons uitgebreide assortiment kiest u precies die rekfolie die bij uw producten en transport past. Gewone rekfolie, voorgerekte folie, gekleurde ondoorzichtige rekfolie, transparante rekfolie, rekfolie voor machinaal wikkelen, extra klevende rekfolie, minirollen rekfolie in transparant of kleur, rollen rekfolie van 450 of 500 mm breed, polyethyleen rekfolie en rekfolie van het type geblazen extrusie. En ook voor pallets en accessoires, krimpfolie, omsnoeringsband en omsnoeringsmachines kunt u overigens in onze webwinkel terecht!

Rekfolie online bestellen

Alle verpakkingsmateriaal bestelt u bij Rajapack heel eenvoudig online. Dat geldt voor ons assortiment rekfolie, maar ook voor verpakkingstape, tape voor speciale doeleinden, elastieken, touw, binders, spanbanden, tussenbladen voor pallets ... Alles wat u aan verpakkingsmateriaal kunt verzinnen, vindt u bij Rajapack. En bestelt u vandaag, dan heeft u het morgen al in huis!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Omwikkel pallets met sterke rekfolie en zorg voor veilig transport

  • Alle producten van deze categorie
  • Gekleurde rekfolie
  • Handafrollers voor rekfolie
  • Minirollen rekfolie
  • Rekfolie voor speciale doeleinden
  • Transparante rekfolie
  • Voorgerekte rekfolie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Merk
Kleur
Materiaal
32 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Afroller in gelakt metaal
25,95 € Excl. BTW
NieuwElastisch net Flexnet
Vanaf 47,15 € Excl. BTW
Mobiele palletwikkelaar voor rekfolie
1.060,00 € Excl. BTW
NieuwMinirollen folie, transparant of kleur
Vanaf 57,90 € Excl. BTW
Voorgerekte zwarte folie
Vanaf 14,75 € Excl. BTW
Kunststof afroller
5,40 € Excl. BTW
Minirollen gekleurde rekfolie
Vanaf 4,35 € Excl. BTW
NieuwPlastic handvaten voor rekfolie
9,95 € Excl. BTW
Afroller in verchroomd metaal
74,95 € Excl. BTW
Voorgerekte folie voor handmatig wikkelen
Vanaf 6,65 € Excl. BTW