Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
9
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Handafrollers voor rekfolie

Omwikkel met een handafroller voor rekfolie gestapelde pallets in een handomdraai

Onmisbaar bij het gebruik van rekfolie zijn de handige handafrollers voor rekfolie. Deze bieden de ideale oplossing om snel pallets te omwikkelen of kleine producten vlug samen te binden. De sterke, ergonomische handafrollers in combinatie met een rol rekfolie zijn geschikt om waar dan ook in uw bedrijf goederen snel te omwikkelen. Dankzij de stevige handgrepen is de afroller eenvoudig in gebruik. Rollen rekfolie passen perfect op deze afrollers en deze zullen het werk dan ook versnellen en efficiënter maken.

Bespaar tijd met de handafrollers voor rekfolie!

De handafrollers zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Grote afrollers zijn geschikt voor rollen rekfolie van een groot formaat. Deze rollen zijn geschikt om in een handomdraai kartonnen dozen en andere goederen op pallets stevig te omwikkelen zodat deze niet verschuiven tijdens transport. De rekfolie beschermt uw producten tegen vocht, stof en beschadigen. En kiest u voor de ondoorzichtige folie dan kunt u zelfs de meest diefstalgevoelige producten veilig transporteren. De kleine afrollers gebruikt u voor het razendsnel samenvoegen van kleine goederen of voor het verpakken van kleinere pallets.

Direct handafrollers voor rekfolie bestellen

Naast de handafrollers voor rekfolie kunt u bij ons allerlei soorten rekfolie bestellen, zoals transparante rekfolie, gekleurde rekfolie, minirollen rekfolie en voorgerekte rekfolie.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

13 referenties
Sorteren op: Relevantie