Flesverpakkingen

››  12 producten

Mooie en stevige flesverpakkingen

Bent u op zoek naar de beste kartonnen dozen voor opslag of transport van flessen? Dan bent u bij Rajapack aan het juiste adres! In ons assortiment hebben we duizenden artikelen op het gebied van verpakking, verzending en transport, waaronder meer dan 700 verschillende maten kartonnen dozen. Natuurlijk vindt u daarbij ook een ruime keuze in flesverpakkingen. Van dozen met kruisverdelingen tot lakpapieren draagtassen.

Ons assortiment flesverpakkingen

Speciaal voor de verpakking en verzending van flessen, hebben we een uiteenlopend aanbod verpakkingen. Draagtassen voor flessen in lakpapier of kaftpapier, dozen met legbed of een kruisverdeling voor rechtopstaand verzenden, extra zware flesverzenddozen, champagnedozen, klassieke flesverpakkingen van golfkarton of cadeaudozen voor flessen: u vindt het allemaal in onze webshop! Kies voor kartonnen dozen in enkelgolf, of in dubbelgolf, in elegant wit of in bescheiden bruin. Ideaal, voor opslag of voor het verzenden van enkele flessen. Of van hele partijen!

Flesverpakkingen op maat

Voor dozen met speciale afmetingen, of bedrukking met bijvoorbeeld uw logo of productinformatie, draaien wij onze hand niet om! Onze specialisten maken al uw dozen, platen en tussenbladen volgens de meest gebruikelijke Fefco-modellencodes voor u klaar. Festapack, ons eigen ontwerp- en fabricageatelier, beschikt over de meest up-to-date machines voor al uw dozen op maat. En binnen tien dagen heeft u uw gepersonaliseerde flesverpakkingen al in huis!

Rajapack: niet alleen voor uw flesverpakkingen

Rajapack levert naast flesverpakkingen bijvoorbeeld ook kartonnen dozen, verzenddozen, exportcontainers en dozen voor gevaarlijke producten. Voor al uw verpakkingsuitdagingen hebben we een passende oplossing.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Vind het juiste formaat in 1 klik

Geef de gewenste afmetingen in cm

Lengte:

Breedte:

Hoogte:

 

Zoekresultaten filteren

  •  (1.211)
  •  (25)
  •  (25)

Merk

Kleur

  •  (5)
  •  (10)

Type golf

  •  (13)
  •  (3)

Gebruik

Recycleerbaar

  •  (11)

Formaat

  •  (1)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Flesverpakking, micro-golfkarton
3 Bestelcodes

Vanaf 0,95 € Excl. BTW
Kartonnen mof
3 Bestelcodes

Vanaf 29,60 € Excl. BTW
Bruine postdoos Rajapost
3 Bestelcodes

Vanaf 0,63 € Excl. BTW
Kartonnen dozen Rigibox
1 referentie

Vanaf 0,62 € Excl. BTW
1