0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Schuimbescherming

Bescherm kwetsbare producten tegen krassen en schokken met zachte schuimfolie

Soepele en veerkrachtige schuimfolie of schuimbescherming, is uiterst geschikt voor het verpakken en beschermen van kwetsbare producten. Schuimfolie is zeer zacht en veroorzaakt geen krassen in delicate oppervlakken. Bovendien zorgt schuimbescherming ervoor dat producten die samen verpakt zijn elkaar niet kunnen beschadigen.

Schuimbescherming en andere beschermende verpakkingen

Schuimfolie is bij RAJA verkrijgbaar op rol, in vellen en in handige zakjes. Rollen schuimbescherming zijn beschikbaar in diverse breedten en met of zonder afscheurperforatie. Schuimvellen zijn voorradig in 4 handige formaten. Schuimzakjes zijn ideaal voor het snel verpakken en beschermen van kleinere producten.

Behalve voor schuimbescherming, kunt u ook kiezen uit een uitgebreid assortiment andere beschermende verpakkingsmaterialen of opvulmaterialen om de lege ruimte rondom uw producten in hun verpakking of doos op te vullen. Denkt u bv. maar aan papieren bescherming, luchtkussenfolie of noppenfolie, opvulmaterialen zoals flo-pak en aan tussenbladen en schokwerende kussentjes.

Bestel uw schuimbescherming eenvoudig en snel online!

Heeft u de schuimbescherming zo snel mogelijk nodig? Dat treft, want RAJA levert uit voorraad binnen 24 uur. En dat geldt uiteraard voor bijna al onze artikelen, van plastic zakken tot verpakkingstape. Bij RAJA hebben we duizenden verpakkingen en verpakkingsmaterialen direct uit voorraad leverbaar!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel ons op 0800-224 24 24.

6 referenties
Sorteren op: Relevantie