Antistatische verpakking

››  12 producten

Bescherm elektronische producten tegen statische elektriciteit

Met een antistatische verpakking zijn uw elektronische producten goed beschermd tegen eventuele schade door statische elektriciteit. De antistatische verpakkingen van Rajapack zijn ideaal om gevoelige elektronische onderdelen in te verpakken en te verzenden. Een antistatische verpakking vormt een zogenaamde kooi van Faraday rond uw producten en neutraliseert daarmee elektrostatische ladingen. Zo voorkomt u schade door statische elektriciteit aan gevoelige producten.

Een antistatische verpakking van Rajapack

Rajapack biedt u de volgende antistatische verpakkingen om uw gevoelige elektronische producten te beschermen: antistatische luchtkussenfolie, noppenfolie, antistatische luchtkussenzakjes, antistatische metaalzakjes (met of zonder zipsluiting), antistatische plastic zakjes, antistatische dozen.
Alle antistatische verpakkingen bestelt u eenvoudig en snel via onze webshop. Alle artikelen die u uit onze voorraad bestelt, heeft u morgen al in huis! En dat geldt niet alleen voor onze antistatische verpakkingen, het geldt ook voor alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen van Rajapack.

Plastic verpakkingen van Rajapack

Bij Rajapack hebben we naast antistatische verpakkingen nog een heel scala aan andere plastic verpakkingen. Daarbij kunt u denken aan, plastic zakken, draagtassen, maar ook aan buisfolie en thermolasapparaten of krimpfolie en krimpmachines om zelf plastic zakken op maat te maken.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Vind uw plastic zak

Geef de gewenste afmetingen in cm

Opening:

Height:

 

Zoekresultaten filteren

  •  (983)
  •  (50)
  •  (6)
  •  (24)
  •  (20)

Kleur

  •  (3)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Antistatisch luchtkussenzakje
12 Bestelcodes

Vanaf 16,40 € Excl. BTW
Antistatische schuimdoos
3 Bestelcodes

Vanaf 26,90 € Excl. BTW
Antistatisch schuimzakje
3 Bestelcodes

Vanaf 13,95 € Excl. BTW
Antistatisch metaalzakje
17 Bestelcodes

Vanaf 8,30 € Excl. BTW
1