Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Antistatische verpakking

> RAJA Blog: Alle feiten en weetjes over antistatische of ESD-verpakkingen.

Met een antistatische verpakking zijn uw elektronische producten goed beschermd tegen eventuele schade door statische elektriciteit. De antistatische verpakkingen van RAJA zijn ideaal om gevoelige elektronische onderdelen in te verpakken en te verzenden. Een antistatische verpakking vormt een zogenaamde kooi van Faraday rond uw producten en neutraliseert daarmee elektrostatische ladingen. Zo voorkomt u schade door statische elektriciteit aan gevoelige producten.

Een antistatische verpakking van RAJA

RAJA biedt u de volgende antistatische verpakkingen om uw gevoelige elektronische producten te beschermen: antistatische luchtkussenfolie, noppenfolie, antistatische luchtkussenzakjes, antistatische metaalzakjes (met of zonder zipsluiting), antistatische plastic zakjes, antistatische dozen.
Alle antistatische verpakkingen bestelt u eenvoudig en snel via onze webshop. Alle artikelen die u uit onze voorraad bestelt, heeft u morgen al in huis! En dat geldt niet alleen voor onze antistatische verpakkingen, het geldt ook voor alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen van RAJA.

Plastic verpakkingen van RAJA

Bij RAJA hebben we naast antistatische verpakkingen nog een heel scala aan andere plastic verpakkingen. Daarbij kunt u denken aan, plastic zakken, draagtassen, maar ook aan buisfolie en thermolasapparaten of krimpfolie en krimpmachines om zelf plastic zakken op maat te maken.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

10 referenties
Sorteren op: Relevantie