0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Antistatische zakjes

Verpak kleine elektronische producten goed beschermd in een antistatisch plastic zakje

Hard disks en microchips verpakt u beter niet in een papieren of plastic zak. Voor de verpakking van elektronische producten is het van belang dat er zo weinig mogelijk stof wordt mee verpakt, en dat de verpakking antistatisch is. Speciaal voor gevoelige apparatuur en onderdelen heeft RAJA daarom keuze uit verschillende soorten antistatische metaalzakjes.

Keuze in antistatische verpakkingen: luchtkussenfolie, dozen of metaalzakjes

Antistatische zakjes met zipsluiting kunt u onbeperkt openen en sluiten, net zoals de bekende plastic zakjes met druksluiting. Ze bieden een langdurige bescherming van uw gevoelige producten tegen statische elektriciteit.

Antistatische zakjes van luchtkussenfolie bieden een dubbele bescherming, zowel tegen schokken als tegen elektrostatische lading. Deze luchtkussenzakjes zijn vervaardigd uit twee lagen antistatische luchtkussenfolie, die vervolgens aan drie zijden zijn geseald. De metaalzakjes zijn ideaal voor langdurige verpakking van elektronische onderdelen; metaalzakjes beschermen levenslang tegen statische elektriciteit.

Antistatische zakjes: vandaag besteld, morgen in huis

Na online bestellen van uw antistatische zakjes worden ze al binnen 24 uur aan de deur bezorgd. Deze 24-uurs leveringsgarantie geldt niet alleen voor antistatische zakjes, maar ook voor alle andere duizenden verpakkingsmaterialen die we bij RAJA direct uit voorraad leveren. Niet voor niets is RAJA Europa’s nummer 1 in verpakkingen!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

6 referenties
Sorteren op: Relevantie