logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Antistatische zakjes  ( 6 producten )

Hard disks en microchips verpakt u beter niet in een papieren of plastic zak. Voor de verpakking van elektronische producten is het van belang dat er zo weinig mogelijk stof wordt mee verpakt, en dat de verpakking antistatisch is. Speciaal voor gevoelige apparatuur en onderdelen heeft Rajapack daarom keuze uit verschillende soorten antistatische zakjes: zakjes met zipsluiting, zakjes van antistatische luchtkussenfolie en antistatische metaalzakjes.

Keuze in antistatische verpakkingen: luchtkussenfolie, dozen of metaalzakjes

Antistatische zakjes met zipsluiting kunt u onbeperkt openen en sluiten, net zoals de bekende plastic zakjes met druksluiting. Ze bieden een langdurige bescherming van uw gevoelige producten tegen statische elektriciteit.

Antistatische zakjes van luchtkussenfolie bieden een dubbele bescherming, zowel tegen schokken als tegen elektrostatische lading. Deze luchtkussenzakjes zijn vervaardigd uit twee lagen antistatische luchtkussenfolie, die vervolgens aan drie zijden zijn geseald. De metaalzakjes zijn ideaal voor langdurige verpakking van elektronische onderdelen; metaalzakjes beschermen levenslang tegen statische elektriciteit.

Voor grotere producten heeft Rajapack ook antistatische luchtkussenfolie op rol. Voor heel kleine electronische producten zijn er ook de antistatische dozen binnenin gevuld met schokwerend en antistatisch schuim.

Antistatische zakjes: vandaag besteld, morgen in huis

Na online bestellen van uw antistatische zakjes worden ze al binnen 24 uur aan de deur bezorgd. Deze 24-uurs leveringsgarantie geldt niet alleen voor antistatische zakjes, maar ook voor alle andere duizenden verpakkingsmaterialen die we bij Rajapack direct uit voorraad leveren. Niet voor niets is Rajapack Europa’s nummer 1 in verpakkingen!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Verpak kleine elektronische producten goed beschermd in een antistatisch plastic zakje

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm:

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
6 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Antistatisch luchtkussenzakje
Vanaf 16,40 € Excl. BTW
Antistatische luchtkussenfolie op rol
Vanaf 17,80 € Excl. BTW
Antistatisch zakje met zipsluiting Polybag
Vanaf 40,75 € Excl. BTW
NieuwAntistatisch schuimzakje
Vanaf 14,35 € Excl. BTW
Antistatisch plastic zakje 100 micron
Vanaf 34,95 € Excl. BTW