Beschermhoezen

››  7 producten

Plastic hoezen voor kleding, meubelhoezen voor allerlei toepassingen

Bescherm uw kleding, meubels en andere grote voorwerpen of producten tegen vuil, stof en vocht met de stevige plastic beschermhoezen van Rajapack. Zo hebben we transparante kledinghoezen beschikbaar op rol, die voorgesneden zijn per hoes. Zo kunt u ze makkelijk kunt afscheuren! Er bestaan ook afzonderlijke hoezen met een zipsluiting: daarmee kunt u snel en hermetisch uw producten afsluiten.

Voorgesneden beschermhoezen

Grote en stevige voorgesneden plastic hoezen op rol zijn ideaal voor het verpakken en beschermen van meubels tijdens transport of opslag. Ook voor het verpakken van andere grote voorwerpen zijn er grote plastic beschermhoezen in veel verschillende formaten.

Beschermhoezen maken van buis- of krimpfolie

Ook op rol, en heel efficiënt bij het verpakken van producten in sterk uiteenlopende formaten, zijn de buis- en krimpfolies van Rajapack. Deze stevige folies kunt u zelf op de gewenste lengte om het product heen sealen en afhankelijk van het gekozen plastic, zijn ze ook geschikt als beschermhoezen voor zwaardere producten en producten met scherpe hoeken. Bij Rajapack bestelt u buisfolie en thermolasapparaten om zelf plastic zakken of beschermhoezen op maat te maken.

Beschermhoezen en andere beschermende verpakkingen

Naast beschermhoezen biedt Rajapack een scala aan andere speciale beschermende verpakkingen voor allerhande producten: van flessen tot harde schijven. Zo kunt u bij Rajapack bijvoorbeeld ook antistatische verpakkingen en krimpfolie en krimpmachines bestellen om elektronica of andere gevoelige producten veilig mee te verpakken. Maar ook voor simpele, praktische zaken als vuilniszakken en toebehoren kunt u bij ons terecht.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Vind uw plastic zak

Geef de gewenste afmetingen in cm

Opening:

Height:

 

Zoekresultaten filteren

  •  (983)
  •  (24)
  •  (9)
  •  (15)

Kleur

  •  (21)

Materiaal

  •  (21)

Gebruik

  •  (1)
  •  (1)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Kleerhangers
2 Bestelcodes

Vanaf 0,43 € Excl. BTW
Mobiel kledingrek
1 referentie

139,00 € Excl. BTW
Afroller voor buisfolie
1 referentie

41,50 € Excl. BTW
Meubelhoezen op rol
6 Bestelcodes

Vanaf 49,45 € Excl. BTW
Kledinghoes met zipsluiting
3 Bestelcodes

Vanaf 121,55 € Excl. BTW
Kledinghoezen op rol
3 Bestelcodes

Vanaf 51,20 € Excl. BTW
Hoes groot formaat
9 Bestelcodes

Vanaf 66,70 € Excl. BTW
1