0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Klantbeoordelingen
2
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Beschermhoezen

Plastic hoezen voor kleding, meubelhoezen voor allerlei toepassingen

Bescherm uw kleding, meubels en andere grote voorwerpen of producten tegen vuil, stof en vocht met de stevige plastic beschermhoezen van RAJA. Zo hebben we transparante kledinghoezen beschikbaar op rol, die voorgesneden zijn per hoes. Zo kunt u ze makkelijk kunt afscheuren! Er bestaan ook afzonderlijke hoezen met een zipsluiting: daarmee kunt u snel en hermetisch uw producten afsluiten.

Voorgesneden beschermhoezen

Grote en stevige voorgesneden plastic hoezen op rol zijn ideaal voor het verpakken en beschermen van meubels tijdens transport of opslag. Ook voor het verpakken van andere grote voorwerpen zijn er grote plastic beschermhoezen in veel verschillende formaten.

Beschermhoezen maken van buis- of krimpfolie

Ook op rol, en heel efficiënt bij het verpakken van producten in sterk uiteenlopende formaten, zijn de buis- en krimpfolies van RAJA. Deze stevige folies kunt u zelf op de gewenste lengte om het product heen sealen en afhankelijk van het gekozen plastic, zijn ze ook geschikt als beschermhoezen voor zwaardere producten en producten met scherpe hoeken. Bij RAJA bestelt u buisfolie en thermolasapparaten om zelf plastic zakken of beschermhoezen op maat te maken.

Beschermhoezen en andere beschermende verpakkingen

Naast beschermhoezen biedt RAJA een scala aan andere speciale beschermende verpakkingen voor allerhande producten: van flessen tot harde schijven. Zo kunt u bij RAJA bijvoorbeeld ook antistatische verpakkingen en krimpfolie en krimpmachines bestellen om elektronica of andere gevoelige producten veilig mee te verpakken. Maar ook voor simpele, praktische zaken als vuilniszakken en toebehoren kunt u bij ons terecht.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

8 referenties
Sorteren op: Relevantie