• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Omsnoeringskits en omsnoeringsmachines

(2 producten)

Omsnoer pallets en dozen met deze omsnoeringskits en omsnoeringsmachines

Met de omsnoeringskits en omsnoeringsmachines van Rajapack beschikt u altijd en overal over de nodige materialen voor de omsnoering van uw pakketten en pallets. Het enige wat u nog bijkomend nodig heeft is omsnoeringsband in textiel, polyester, polypropyleen of staal. U bestelt uw omsnoeringskits en omsnoeringsmachines eenvoudig in onze webshop.

Rajapack assortiment omsnoeringskits en omsnoeringsmachines

Er zijn omsnoeringskits en omsnoeringsmachines in verschillende uitvoeringen. Voor het lichtere werk is er bijvoorbeeld het voordeelpak textielomsnoeringsband met spanner-snijder en metalen klemmen. Maar u kiest net zo makkelijk voor omsnoeringsband in staal, polypropyleen, textiel of polyester, met alle benodigde haspels, spanners, klemmen en klemtangen. Voor het omsnoeren van pallets en grote hoeveelheden gestapelde goederen zijn omsnoeringsmachines en elektrische omsnoeringsapparaten geen overbodige luxe. Ook de pallets en accessoires zelf vindt u overigens in onze online winkel.

Omsnoeringskits en omsnoeringsmachines, maar ook tape, enveloppen, folie…

Voor alle producten van Rajapack geldt dat ze – mits uit voorraad leverbaar – binnen 24 uur bij u worden bezorgd. Bestelt u vandaag uw omsnoeringskits en omsnoeringsmachines, dan kunt u er dus morgen al mee aan de slag. En bestelt u dan meteen ook de enveloppen, kokers en verpakkingstape die u nodig heeft. Net als de rekfolie (ook rekfolie voor machinaal wikkelen) en krimpfolie voor palletten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Rekfolie
2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Video
Omsnoeringsmachine Minipack
1 referentie
1.465,00 € Excl. BTW