0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Rekfolie en pallets

Stapel uw goederen op pallets en omwikkel ze met transparante rekfolie

Stevige rekfolie en goede pallets zijn onmisbaar voor grotere verzendingen. Voor een vlot en veilig transport van uw verpakte goederen is het belangrijk te beschikken over de juiste verpakkingsmaterialen. RAJA biedt alle verpakkingsmaterialen die nodig zijn om uw verpakkingen stabiel en homogeen te stapelen op pallets: hoekprofielen, krimpfolie, wikkelfolie en verpakkingsfolie, beschermfolie, krimpfoliehoezen, transparante of gekleurde rekfolie en pallets in kunststof, houtvezel of karton. U bestelt het allemaal even eenvoudig in onze online webshop!

Machines en verpakkingssystemen voor rekfolie en pallets

Bij RAJA bieden we naast verpakkingsmaterialen als rekfolie en pallets, ook de nodige machines en verpakkingssystemen. Bijvoorbeeld omsnoeringsmachines om kartonnen dozen mee te sluiten, pakketten samen te bundelen en om pallets te verstevigen met sterke omsnoeringsband. Pneumatische en mechanische nietmachines gebruikt u om dozen dicht te nieten. En er zijn ook wikkelmachines verkrijgbaar om gestapelde pallets met rekfolie in te wikkelen.

Uw rekfolie en pallets bestellen bij RAJA

Bestel direct uit voorraad al uw verpakkingsmateriaal voor opslag en magazijn, hygiëne en kantine of kantoor en archief! Dankzij onze perfect georganiseerde logistiek garandeert RAJA een levering van uw verpakkingen en verpakkingsmateriaal binnen 24 uur in de gehele Benelux. Dat geldt voor rekfolie en pallets, maar ook voor etiketten en documentenhoesjes, kartonnen dozen en plastic zakken.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

202 producten