0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

PP-omsnoeringsbanden

Omsnoer dozen, producten en gestapelde pallets met polypropyleen omsnoeringsband

Een van de meest gebruikte soorten omsnoeringsband is polypropyleenband. Deze is soepel, licht en elastisch, vangt schokken op en behoudt vorm tijdens transport. U kunt de omsnoeringsband gebruiken voor het handmatig of machinaal vastsnoeren van goederen, pakketten en kartonnen dozen. En u zet polypropyleenband eenvoudig vast met plastic gespen of stalen klemmen. Natuurlijk vindt u deze ook in het ruime assortiment van RAJA, net als de bijbehorende omsnoeringsmachines waarmee u in een handomdraai uw goederen vastzet.

Polypropyleenband: ideaal voor het omsnoeren van al uw pakketten!

Er zijn allerlei soorten polypropyleenband waaruit u kunt kiezen. De standaard kwaliteit is erg stevig en bevestigt u heel eenvoudig met de speciale omsnoeringsmachine. Deze kunt u bestellen in 4 verschillende kleuren en 3 breedtes. Pakketten inpakken is, ongeacht de grootte, binnen een handomdraai gedaan. Speciaal voor het omsnoeren van pallets en al het zware werk is er een omsnoeringsband van industriële kwaliteit. En ook de hoog resistente omsnoeringsband is geschikt voor het omsnoeren van zware pakketten. Voor het handmatig omsnoeren vindt u bij ons ook de perfecte omsnoeringsband. Natuurlijk bestelt u ook de bijbehorende machines en klemmen eenvoudig op rajapack.nl.

Bestel direct polypropyleenband op rajapack.nl!

En in ons assortiment vindt u nog veel andere soorten omsnoeringsband, zoals textielband, polyesterband en staalband.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

9 referenties
Sorteren op: Relevantie