0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Hygiëne en kantine

Houd u werkomgeving netjes, rein en veilig met deze artikelen voor onderhoud en hygiëne

Hygiëne is erg belangrijk in ruimtes als uw kantine, maar ook in andere ruimtes waar u dagelijks werkt. Houd uw bedrijf, werkplaats, kantoren, toiletten en kantine netjes en schoon met al onze artikelen voor industriële en hygiënische schoonmaak, afvalverwerking en behandeling en bewaring van voeding en dranken, speciaal voor hygiëne en kantine. Van kartonnen bekertjes tot zeepdispensers: u bestelt het eenvoudig bij RAJA!

Onze artikelen voor een optimale hygiëne

Speciaal voor gebruik in uw kantine bieden wij u plastic en kartonnen bekers voor koude en warme dranken, kartonnen en plastic borden, plastic bestekken en roerstokjes, plastic potjes, papieren servetten, aluminiumfolie en huishoudfolie.

Om alles schoon te houden zijn er onder meer doekjes voor industrieel gebruik, vloeibare zeep en zeepdispensers, toiletpapier, papieren zakdoekjes, bezems, vegers en stofblikken, deurmatten en roostermatten. Er is een ruime keuze aan afvalzakken en vuilniszakken om al uw afval op een hygiënische en snelle manier te verpakken. En uw handen beschermt u tijdens het werken met beschermhandschoenen en werkhandschoenen, voor zowel het zware als het fijne werk.

Hygiëne en kantine, maar ook opslag, magazijn, kantoor en archief

Naast onze artikelen op het gebied van hygiëne en kantine, hebben wij ook producten voor opslag en magazijn, en een groot assortiment benodigdheden voor kantoor en archief. Verder bestelt u bij RAJA ook machines en verpakkingssystemen , rekfolie en pallets of promotionele verpakkingen. Wij zijn van alle markten thuis!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel ons op 0800-224 24 24.

438 producten