0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Rekfolie voor machinaal wikkelen

Gebruik een wikkelmachine en deze rekfolie om uw pallets machinaal te omwikkelen

Bij RAJA vindt u degelijke en gebruiksvriendelijke wikkelmachines waarmee u snel grote aantallen pallets in folie wikkelt. Kies de best passende rekfolie voor machinaal wikkelen, en u kunt direct aan de slag. De transparante of gekleurde stretchfolie beschermt uw producten en zorgt voor stabiele en homogene pallets. Zo bent u altijd zeker dat uw goederen onbeschadigd hun bestemming bereiken.

Stabiele pallets dankzij rekfolie voor machinaal wikkelen

Samen met krimpfolie voor palletten en omsnoeringsbanden en accessoires, zorgt rekfolie voor stabiele pallets en veilig transport en beschermt uw producten tegen stof en vocht.

Omwikkelen van gestapelde pallets gaat heel snel en doeltreffend met rekfolie voor machinaal wikkelen. In ons assortiment rekfolie voor machinaal en manueel wikkelen vindt u onder andere voorgerekte folie, gekleurde of transparante rekfolie, extra klevende rekfolie, minirollen rekfolie, polyethyleen rekfolie en rekfolie van het type geblazen extrusie.

Rekfolie voor machinaal wikkelen: gewoon online bestellen

Alle verpakkingsmateriaal bestelt u bij RAJA heel eenvoudig online. Dat geldt voor ons assortiment rekfolie voor machinaal wikkelen, maar ook voor omsnoeringskits en omsnoeringsmachines, en pallets en accessoires. Alles wat u aan verpakkingen nodig heeft, of dat nu op kantoor is, of in uw magazijn: u vindt het in onze online winkel. En bestelt u vandaag, dan heeft u het morgen al in huis!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel ons op 0800-224 24 24.

16 referenties
Sorteren op: Relevantie