Rekfolie voor machinaal wikkelen

››  15 producten

Gebruik een wikkelmachine en deze rekfolie om uw pallets machinaal te omwikkelen

Bij Rajapack vindt u degelijke en gebruiksvriendelijke wikkelmachines waarmee u snel grote aantallen pallets in folie wikkelt. Kies de best passende rekfolie voor machinaal wikkelen, en u kunt direct aan de slag. De transparante of gekleurde stretchfolie beschermt uw producten en zorgt voor stabiele en homogene pallets. Zo bent u altijd zeker dat uw goederen onbeschadigd hun bestemming bereiken.

Stabiele pallets dankzij rekfolie voor machinaal wikkelen

Samen met krimpfolie voor palletten en omsnoeringsbanden en accessoires, zorgt rekfolie voor stabiele pallets en veilig transport en beschermt uw producten tegen stof, vuil en vocht.

Omwikkelen van gestapelde pallets gaat heel snel en doeltreffend met rekfolie voor machinaal wikkelen. In ons assortiment rekfolie voor machinaal en manueel wikkelen vindt u onder andere voorgerekte folie, gekleurde of transparante rekfolie, extra klevende rekfolie, minirollen rekfolie, rekfolie van 450 of 500 mm breed, polyethyleen rekfolie en rekfolie van het type geblazen extrusie.

Rekfolie voor machinaal wikkelen: gewoon online bestellen

Alle verpakkingsmateriaal bestelt u bij Rajapack heel eenvoudig online. Dat geldt voor ons assortiment rekfolie voor machinaal wikkelen, maar ook voor omsnoeringskits en omsnoeringsmachines, en pallets en accessoires. Alles wat u aan verpakkingsmateriaal nodig heeft, of dat nu op kantoor is, of in uw magazijn: u vindt het in onze online winkel. En bestelt u vandaag, dan heeft u het morgen al in huis!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Rekfolie
 

Zoekresultaten filteren

  •  (251)
  •  (34)
  •  (17)
  •  (17)

Merk

Kleur

  •  (1)
  •  (9)
  •  (1)
  •  (2)

Materiaal

  •  (8)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Stopaanslag voor foliewikkelaar
2 Bestelcodes

Vanaf 99,00 € Excl. BTW
Palletwikkelaar met draaiplateau
2 Bestelcodes

Vanaf 16.695,00 € Excl. BTW
Rekfolie voor korte lengte 120%
2 Bestelcodes

Vanaf 18,75 € Excl. BTW
Inrijplatform voor wikkelmachine
3 Bestelcodes

Vanaf 330,00 € Excl. BTW
1