logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Folie  ( 5 producten )

Stevig uw lading verpakken doet u met de handige rekfolie voor machinaal wikkelen van Rajapack! Geschikt om te gebruiken in combinatie met de speciale wikkelmachines. In een handomdraai beschermt u elke zending tegen beschadigingen en houdt u de goederen stevig op de plaats. Zeer eenvoudig in het gebruik en onmisbaar in elk magazijn! Uw lading is beschermd tegen schadelijk invloeden van buitenaf en zal goed bij de verzender aankomen. De folie is hitte- en vochtbestendig en bestand tegen scheuren. Ideaal voor het inpakken van elke pallet!

Folie in allerlei soorten en maten

Rekfolie voor machinaal wikkelen kunt u bestellen in allerlei varianten. Een van de soorten die u vindt in onze webshop is de transparante rekfolie. Uitstekend geschikt voor machinaal gebruik en eenvoudig geruisloos af te rollen. Beschikbaar in 5 verschillende diktes en geleverd op rollen van 500 mm breed. Perfect voor het machinaal omwikkelen van elke pallet! Verzendt u diefstal-gevoelige producten? Kies dan voor de ondoorzichtige, gekleurde folie! Hiermee omwikkelt u heel eenvoudig elke pallet, zonder de inhoud prijs te geven. Alle soorten folie kunt u met een druk op de knop aanbrengen met de halfautomatische wikkelmachine, waarmee u tot wel 75 pallets per dag kunt omwikkelen.

Bestel direct folie op Rajapack.nl!

Naast de multifunctionele rekfolie kunt u bij nog veel meer andere verpakkingsmaterialen bestellen zoals pallets en tussenbladen voor palletten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Omwikkel uw pallets razendsnel met deze rekfolie en een wikkelmachine

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Merk
Kleur
Materiaal
5 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
NieuwTransparante rekfolie 300% voor machinaal wikkelen
Vanaf 46,95 € Excl. BTW
NieuwRekfolie voor korte lengte 120%
Vanaf 18,75 € Excl. BTW