Dozen voor gevaarlijke producten (UN dozen)

››  5 producten

Gevaarlijke producten veilig verpakt

Heeft u gevaarlijke producten op te slaan of te transporteren? Deze verpakt u op een verantwoorde manier in de speciale Rajapack dozen voor gevaarlijke producten. Deze dozen worden ook wel UN dozen genoemd. Onze dozen beantwoorden aan alle verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III voor veilige transport en opslag. Zo houdt u zich aan de wet én voorkomt u onnodige ongevallen!
Bij Rajapack hebben we voor elk artikel een passende doos. Zo hebben we in ons assortiment bijvoorbeeld lange dozen, platte dozen, vierkante dozen, dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte, palletiseerbare dozen en speciale postdozen.

Veilig gebruik van dozen voor gevaarlijke producten

Met Rajapack’s speciale dozen voor gevaarlijke producten verpakt en verzendt u uw gevaarlijke producten op een veilige manier. Volg altijd strikt de voorschriften op de dozen op en vergeet niet een gevarenetiket aan te brengen op de doos. Hierop geeft u aan welk type gevaarlijk product de dozen bevatten. De gevaarlijke producten verpakt u bij voorkeur eerst in een plastic zak van 50 micron voordat u ze in de kartonnen doos verpakt. De overgebleven lege ruimte in de doos vult u op met speciale absorberende korrels. Etiketten, zakken en korrels zijn uiteraard ook verkrijgbaar in onze webshop.

Robuust en palletiseerbaar

De Rajapack dozen voor gevaarlijke producten zijn geen simpele enkelgolf kartonnen dozen, maar driedubbelgolfkartonnen dozen. Dat maakt ze enorm robuust en duurzaam in het gebruik. Bovendien zijn ze bijzonder stabiel stapelbaar en daarmee ideaal voor gepalletiseerde opslag en transport.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Vind het juiste formaat in 1 klik

Geef de gewenste afmetingen in cm

Lengte:

Breedte:

Hoogte:

 

Zoekresultaten filteren

  •  (1.211)
  •  (25)
  •  (25)

Kleur

  •  (5)
  •  (10)

Materiaal

  •  (10)

Type golf

  •  (3)
  •  (7)

Recycleerbaar

  •  (1)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Kist voor gevaarlijke producten
4 Bestelcodes

Vanaf 38,80 € Excl. BTW
1