0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Dozen voor gevaarlijke producten (UN dozen)

Gevaarlijke producten veilig verpakt

Heeft u gevaarlijke producten op te slaan of te transporteren? Deze verpakt u op een verantwoorde manier in de speciale RAJA dozen voor gevaarlijke producten. Deze dozen worden ook wel UN dozen genoemd. Onze dozen beantwoorden aan alle verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III voor veilige transport en opslag. Zo houdt u zich aan de wet én voorkomt u onnodige ongevallen.

Veilig gebruik van dozen voor gevaarlijke producten

Met RAJA’s speciale dozen voor gevaarlijke producten verpakt en verzendt u uw gevaarlijke producten op een veilige manier. Volg altijd strikt de voorschriften op de dozen op en vergeet niet een gevarenetiket aan te brengen op de doos. Hierop geeft u aan welk type gevaarlijk product de dozen bevatten. De gevaarlijke producten verpakt u bij voorkeur eerst in een plastic zak van 50 micron voordat u ze in de kartonnen doos verpakt. De overgebleven lege ruimte in de doos vult u op met speciale absorberende korrels. Etiketten, zakken en korrels zijn uiteraard ook verkrijgbaar in onze webshop.

Robuust en palletiseerbaar

De RAJA dozen voor gevaarlijke producten zijn geen simpele enkelgolf kartonnen dozen, maar driedubbelgolfkartonnen dozen. Dat maakt ze enorm robuust en duurzaam in het gebruik. Bovendien zijn ze bijzonder stabiel stapelbaar en daarmee ideaal voor gepalletiseerde opslag en transport.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

6 referenties
Sorteren op: Relevantie