0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Opslag en magazijn

Kies professionele magazijnuitrusting voor de opslag en behandeling van uw producten

Laat uw werkplaats, opslag of magazijn vlekkeloos draaien met ons uitgebreide assortiment materialen, werkmiddelen en gereedschappen voor de opslag en behandeling van goederen en producten voor allerlei branches. Denk aan magazijnbakken, stapelbakken, kratten en koerierbakken om losse producten of onderdelen makkelijk in op te slaan. Maar ook rekken en stellingen om voorraad in op te slaan en te stapelen. Ladders, trapjes en opstapkrukjes om bij de opgeslagen materialen te kunnen, en handige paktafels en snijstandaarden om goederen op een snelle en ergonomische manier te verpakken voor verzending.

RAJA: alle verpakkingsmaterialen voor opslag en magazijn

Scharen, cutters, breekmessen, veiligheidsmessen, foliemessen: alle tools om papier en folie op rol te snijden of om verpakkingen en dozen vlot en veilig te openen, hebben wij voor u in huis. En om u het leven helemaal makkelijk te maken zijn er de pallethefwagens, rolwagens, steekwagentjes, rolcontainers, plateauwagentjes en etagewagens om al uw goederen snel en efficiënt te verplaatsen in uw magazijn of opslagruimte.

Artikelen bestellen voor opslag en magazijn

Alle RAJA-artikelen bestelt u even eenvoudig online. En dankzij onze perfect georganiseerde logistiek garanderen wij u levering binnen 24 uur in de hele Benelux. Dat geldt bijvoorbeeld voor promotionele verpakkingen, kartonnen dozen en producten voor uw kantine en onderhoud van uw bedrijf, maar ook voor alle materialen voor opslag en magazijn.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

304 producten