0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Koerierbakken

Ideaal voor de opslag en het transport van al uw producten

Koerierbakken zijn het ideale hulpmiddel om uw goederen op te slaan of te vervoeren van punt A naar punt B, zowel in uw magazijn als via externe koerierdiensten. Al onze koerierbakken zijn eenvoudig stapelbaar en nestbaar waardoor u een maximum aan ruimte benut in uw opslagruimte. Door hun robuuste uitvoering van sterk polypropyleen zijn ze uitstekend bestand tegen stootjes en schokken. De volledig effen zijwanden zorgen er bovendien voor dat u 100% van de inhoud kan benutten. Dat maakt ze prima geschikt voor gebruik in de distributiesector of voor verplaatsingen in uw eigen magazijn.

Makkelijk herkenbaar en uiterst veilig

Wilt u uw koerierbakken van elkaar onderscheiden op basis van hun inhoud, koerierdienst, opslaglocatie, enz.? Maak dan eenvoudigweg gebruik van een koerierbak met gekleurd scharnierdeksel. Naast de opvallende kleur vormt het deksel bovendien een ideale bescherming tegen invloeden van stof, vocht of uv-licht. Behalve de kleurrijke deksels bieden alle koerierbakken van RAJA ook voldoende ruimte langs de zijwanden voor het kleven van een etiket. Ideaal voor een snelle identificatie van de inhoud.

Om de inhoud van uw koerierbak nog beter te beschermen tegen onregelmatigheden tijdens het transport, kunt u gebruikmaken van een dekselzegel of kabelbinder (deze zijn standaard niet meegeleverd). De deksels blijven hierdoor stevig dicht waardoor de lading niet uit uw koerierbak kan vallen, zelfs niet wanneer u een wel erg hobbelige weg moet trotseren. De dekselzegels vormen bovendien een optimale bescherming tegen diefstal.

Bekijk hieronder het volledige assortiment koerierbakken van RAJA en transporteer optimaal al uw producten en artikelen.

4 referenties
Sorteren op: Relevantie