0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5

Klantbeoordelingen

0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Multifunctionele boxen

Stabiel stapelbaar, hermetisch afsluitbaar en makkelijk hanteerbaar

Wil u uw goederen efficiënt opslaan en tegelijkertijd een vlotte order picking garanderen? Met de multifunctionele kunststofboxen van RAJA zit u altijd aan het juiste adres. De kunststofboxen zijn stuk voor stuk eenvoudig stapelbaar. Door de vlakke bodem blijft uw gestapelde constructie steeds stabiel. Ideaal voor opslag in een magazijn, werkplaats of kantoorarchief.

De multifunctionele kunststofboxen van RAJA zijn altijd transparant waardoor de inhoud prima zichtbaar blijft. Mocht u toch twijfelen, kleef dan gewoon een identificatiesticker of -etiket op de buitenkant van de box.

Ideaal om te stockeren, altijd en overal

Om het u nog makkelijker te maken zijn alle multifunctionele kunststofboxen van RAJA voorzien van uiterst ergonomische handgrepen. U kunt de box daardoor moeiteloos verplaatsen. Het deksel met sluitsysteem zorgt er op zijn beurt voor dat de inhoud niet ongewenst uit de doos valt tijdens het transport.

Bent u actief als e-commercebedrijf, dan kan u de multifunctionele boxen van RAJA hanteren als opslagsysteem tijdens het order picking proces. Hiervoor werden er boxen ontworpen met een scharnierende opening aan de voorzijde (met een horizontale of verticale opening). Zelfs op elkaar gestapeld kunt u hierdoor nog altijd probleemloos bij de inhoud van al uw dozen, zelfs de onderste van de stapel.

Kies hieronder uit het brede assortiment multifunctionele boxen en sla al uw producten eenvoudig op, van klein naar groot. Bestel online en ontvang uw multifunctionele boxen al binnen de 24 uur. Waar ook in de Benelux.

5 referenties
Sorteren op: Relevantie