logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Toebehoren stapelbakken  ( 8 producten )

Geen magazijn kan zonder toebehoren voor stapelbakken. Met deze accessoires maakt u optimaal gebruik van uw magazijnbakken. Stapelbakken zijn ideaal voor het ordelijk houden van uw magazijn of werkplaats. Door de verschillende kleuren en gevarieerde hoogtes maken het mogelijk om de meest uiteenlopende producten op te slaan.

En met deze accessoires voor stapelbakken kunt u uw producten nog efficiënter opslaan. De deksels, zegels en veiligheidssluitingen sluiten elke magazijnbak perfect af. Hierdoor kan er geen stof of vuil bij uw goederen komen.

Benut uw stapelbakken optimaal met deze handige accessoires

Met de handige lengteverdeler deelt u de ruimte van uw stapelbak in twee. Producten kunnen zo beter gesorteerd en gescheiden worden. Zo verbruikt u minder ruimte in uw magazijn. De speciale etiketten maken het makkelijk om in een oogopslag de inhoud van de stapelbak te bepalen. U vindt het product hiermee makkelijk terug. De magazijnbakken zijn makkelijk op te slaan in de speciale rekken die u natuurlijk ook bestelt op Rajapack.nl!

Stapelbakken, magazijnbakken en magazijnuitrusting

Naast deze stapelbakken en bijhorende accessoires levert Rajapack u alle mogelijke materialen die u nodig heeft voor een perfect uitgerust magazijn of logistieke dienst: magazijnbakken, magazijninrichting, rollend materiaal voor uw magazijn en algemene magazijnbenodigdheden.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw magazijn. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Benut uw stapelbakken optimaal dankzij deze accessoires voor stapelbakken

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
8 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Bakkenrek, enkel of dubbel
155,00 € Excl. BTW
Lengteverdeler voor stapelbakken
Vanaf 2,70 € Excl. BTW
Combideksel voor Euronorm stapelbak XL
Vanaf 6,30 € Excl. BTW
NieuwDeksel voor euronorm-stapelbakken
Vanaf 5,65 € Excl. BTW
Bevestigingspaneel
54,95 € Excl. BTW
Dekselzegels voor koerierbakken
24,35 € Excl. BTW
Veiligheidssluiting
9,20 € Excl. BTW