Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Toebehoren magazijnbakken en stapelbakken

Gebruik magazijn- en stapelbakken efficiënter met accessoires

Maak met deze handige accessoires optimaal gebruik van uw bakken. Ze zullen u helpen om uw magazijn nog doeltreffender in te richten, ordelijk en overzichtelijk te houden.

Deksels, lengteverdelers, sluitzegels, etiketten en rekken voor stapelbakken

Magazijn- en stapelbakken zijn ideaal voor gebruik in elk magazijn. Ze zijn gemaakt uit sterk kunststof en bestaan in veel formaten en modellen. Dankzij hun verschillende kleuren zijn ze handig voor het sorteren van producten. Deze bakken n kan u afsluiten met een stevig deksel en met sluitzegels. Uw goederen blijven tijdens stockage goed beschermd tegen vocht, vuil en stof. Tijdens het transport kunnen ze niet uit een goed afgesloten stapelbak vallen.

Met een lengteverdeler deelt u de beschikbare ruimte in een bak in twee. Die kan u dan optimaal benutten voor het stockeren en sorteren van kleine en losse producten of onderdelen. De goederen blijven dankzij de lengteverdeler netjes van elkaar gescheiden.

Stapelbakken en magazijnuitrusting

Stapelbakken en toebehoren kan u makkelijk bestellen via de RAJA webshop. Dit geldt evenzeer voor alle andere magazijnbenodigdheden die RAJA aanbiedt: magazijnbakken, pallethefwagens en steekwagens, magazijnrekken en uitrusting voor magazijniers.

Bel ons voor professioneel advies inzake toebehoren voor magazijn- en stapelbakken op het nummer 0800-224 24 24.

15 referenties
Sorteren op: Relevantie
Tot- 20 % Tijdelijk uit voorraad
Lengteverdeler voor magazijnbak
OPRUIMING
Lengteverdeler voor magazijnbak

1 referentie

1 referentie
Vanaf 4,85 €  Excl. BTW 3,88 €Excl. BTW per lengteverdeler