Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
9
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Verzendkokers

Ronde, vierkante of driehoekige kokers

Verpak grote oprolbare documenten zoals posters, affiches en kalenders op een veilige en snelle manier in kartonnen verzendkokers. RAJA levert u binnen 24 uur de verzendkokers die u nodig heeft: kokers in wit of bruin karton, verzendkokers met een kleine diameter, ronde kokers die u makkelijk afsluit met plastic pluggen, witte of bruine vierkante kokers en driehoekige verzendkokers in wit of bruin karton. En behalve voor kokers, kunt u natuurlijk ook voor al uw enveloppen en ander verpakkingsmateriaal bij RAJA terecht!

Rajatube verzendkokers voor grotere documenten

Onze bruine kartonnen Rajatube ronde verzendkokers zijn beschikbaar in veel verschillende formaten. Deze kokers zijn uiterst geschikt voor de verzending en distributie van allerlei soorten opgerolde documenten. De ronde Rajatube koker is sterk, licht én veelvuldig herbruikbaar. U kunt de kokers daarom ook gebruiken om uw gearchiveerde documenten goed beschermd in te bewaren.

Voordelen van hoekige verzendkokers

Hoekige verzendkokers zijn schokbestendig en stapelbaar. Maar het grootste voordeel van een driehoekige of vierkante koker is dat deze niet wegrolt op transportbanden. De barcode op het etiket kan altijd automatisch gelezen worden in de postcentra, en dat scheelt in de verwerkingskosten!

Verzendkokers laten bedrukken

Een groot deel van de verpakkingen die u bij RAJA bestelt, kunt u ook door ons laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, adres of productgegevens. Dat geldt natuurlijk ook voor onze verzendkokers!
Daarnaast bedrukken wij ook kartonnen enveloppen, plastic enveloppen, kantoorenveloppen en beschermende enveloppen, plastic en papieren draagtassen, tape, kartonnen dozen en etiketten.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

12 referenties
Sorteren op: Relevantie