0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Kokers

Verstuur uw opgerolde documenten eenvoudig in RAJA's kartonnen of plastic kokers. Shop al onze verzendkokers hier online!

Verpakt en/of verzendt u regelmatig grote vellen papier, affiches, posters, rollen, enzovoort? Dan zijn kartonnen kokers een absolute must om uw artikelen perfect beschermd te houden. In de webshop van RAJA heeft u de keuze uit vele tientallen modellen; met de meest uiteenlopende afmetingen. U kan kiezen uit verzendkokers in drie verschillende vormen: rond, vierkant of driehoekig. Deze laatste twee varianten maken het makkelijker om uw kokers te stapelen. Lees hieronder verder en kies de koker die perfect past bij de behoeften van uw bedrijf.


Wat zijn kartonnen kokers?

Kartonnen kokers zijn doorgaans cilindervormige buizen die gemaakt zijn van een enkele laag karton. Daarnaast kunnen deze buizen ook vierkant of driehoekig zijn van vorm. Ze worden vaak gebruikt als verpakking voor het opslaan en verzenden van items die eveneens een cilindrische vorm hebben. Kartonnen kokers kunnen verschillende afmetingen hebben, afhankelijk van het doel en product waarvoor ze worden gebruikt. Zowel in een industriële omgeving, als voor webshops of fysieke winkels zijn kokers een handig verpakkingsmateriaal. U kan ze zelfs gebruiken voor het maken van knutselwerken en decoratieve items. De mogelijkheden zijn hier eindeloos!


Wat kan u verpakken met verzendkokers?

Verzendkokers zijn een oplossing voor het verzenden van relatief soepele producten. Deze producten zijn echter doorgaans té groot om te worden verzonden in een versterkte golfkartonnen envelop. Om te garanderen dat uw artikelen zonder vouwen of kreuken tot hun eindbestemming geraken, is het gebruik van een koker onmisbaar. Verzendkokers zijn een populair verpakkingsmateriaal bij het verpakken van producten zoals posters en schilderijen, tekeningen en andere platte kunstwerken. Eenmaal opgerold beschermt de koker uw producten tegen buigen, vouwen of beschadigingen tijdens het transport.

Ten tweede kan u een kartonnen buis toepassen bij het beschermen van belangrijke documenten, contracten, technische tekeningen of blauwdrukken. Ten derde gebruikt men ze voor het inpakken van kaarten en kalenders. De koker beschermt optimaal tegen beschadigingen aan de hoeken of vouwen. Ten vierde worden buizen toegepast bij het verpakken van rolvormige producten zoals rollen stof, behang, bouwtekeningen, posters met canvasafdrukken of tapijten. Tot slot komen verzendkokers van pas wanneer u fragiele langwerpige producten dient te verpakken of op te slaan. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om glazen buizen, lampen, golfclubs of hengels. U kan de binnenkant van de koker daarvoor nog verder aanvullen met opvulmateriaal van RAJA. Voorbeelden hiervan zijn papieren opvulchips, opvulsnippers, zijdepapier of houtwol.


Ronde kartonnen kokers: een klassieker voor een veilige verzending

De ronde kartonnen kokers van RAJA zijn een veelzijdige en praktische oplossing voor een breed scala aan items. Met hun cilindrische vorm bieden ze bescherming en veiligheid tijdens het transport of de opslag van verschillende producten. Een kartonnen buis is altijd een betrouwbaar verpakkingsmateriaal voor het verzenden van posters, kunstwerken, grote documenten of andere rolvormige voorwerpen.

De ronde kokers van RAJA zijn gemaakt van duurzaam en stevig karton. Doordat het karton spiraalsgewijs is gewikkeld, is het zeer goed bestand tegen ruwe behandelingen en stoten tijdens het transport. De kartonnen buizen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw te verzenden items.

Een van de belangrijkste voordelen van ronde kartonnen verzendkokers is hun vermogen om de inhoud te beschermen tegen vouwen, kreuken en beschadigingen. Door het ronde ontwerp blijft de cilindrische inhoud stevig op zijn plaats en wordt er voorkomen dat het item langs de zijkanten schuift. Goed om te weten: ronde kokers zijn altijd makkelijk te sluiten en te verzegelen. De boven- en onderkant zijn beiden open waardoor u langs twee zijden een item in de buis kan schuiven. Om de kartonnen buis nadien te sluiten gebruikt u gewoon de meegeleverde plastic doppen. Deze dop sluit de koker volledig af en beschermt de inhoud tegen externe factoren zoals stof, vocht en dergelijke.

Kartonnen verzendkokers zijn een uitstekende oplossing voor een kunsthandelaar die een waardevol schilderij of een poster beschermt, een architect die technische tekeningen wil verzenden, of een webshop die gewoon ronde en lange voorwerpen snel wil inpakken. Ze bieden duurzaamheid, bescherming en gebruiksgemak, en zorgen dat al je items ongeschonden tot op hun bestemming geraken.


Vierkante verzendkokers: altijd makkelijk te stapelen

Naast de traditionele ronde vorm, kunnen kokers eveneens vierkant van vorm zijn. Dankzij hun stevige constructie en vier gelijke zijden zijn ze ideaal voor het beschermen van langwerpige en kwetsbare objecten tijdens het transport. De vierkante vorm van de verzendkokers brengt een aantal specifieke voordelen met zich mee. Ten eerste bieden vierkante verzendkokers een betere stabiliteit en stapelbaarheid in vergelijking met ronde kokers. Ronde kokers zijn erg lastig te stapelen waardoor er geen stabiel geheel kan worden gevormd. Dankzij de rechte zijden van de vierkante kartonnen buis kunnen ze makkelijk op en naast elkaar worden geplaatst, zonder dat ze gaan rollen of verschuiven. Het resultaat is een efficiënte en stevige stapel die goed is op te slaan en te transporteren.

De vierkante vorm is daarnaast prima geschikt voor het verzenden van items met rechte hoeken zoals grote foto’s, kalenders, posters, schriften of andere voorwerpen. Het smalle vierkante ontwerp voorkomt dat de inhoud kan buigen of kreuken. Net als bij ronde verzendkokers zijn ook vierkante kartonnen kokers gemaakt van duurzaam en stevig karton. Dit karton is goed bestand tegen stoten en garandeert een uitstekende bescherming voor de items die u binnenin de doos verpakt. Tot slot kan u de vierkante kokers van RAJA makkelijk en veilig sluiten aan de hand van een geïntegreerde kleefstrip. Of u kiest voor een model dat te sluiten is met behulp van witte plastic pluggen. Dankzij deze pluggen kan u de koker zo vaak openen en sluiten als u wenst.


Driehoekige poster kokers: win ruimte bij uw opslag

Met de driehoekige kokers van RAJA kunt u uw producten veilig en efficiënt verzenden. Het unieke driehoekige ontwerp zorgt voor een maximale stabiliteit en voorkomt dat uw items heen en weer schuiven tijdens het transport. Of u nu kunstwerken, posters, blauwdrukken of andere lange objecten verzendt, onze verzendkokers bieden de nodige bescherming om ervoor te zorgen dat uw items in perfecte staat aankomen. De driehoekige poster kokers van RAJA zijn gemaakt van hoogwaardig karton met een buitenbekleding van kraftpapier. Hierbij worden de stevigheid en duurzaamheid van uw verpakking gegarandeerd.

Het karton is bestand tegen stoten en scheuren waardoor uw artikels altijd veilig blijven, zelfs in de meest veeleisende verzendomstandigheden. Bovendien zijn onze verzendkokers echte lichtgewichten, wat helpt om uw verzendkosten te minimaliseren. Bij RAJA begrijpen we hoe belangrijk maatwerk voor u is. Daarom kan u bij ons kartonnen of plastic kokers kopen in verschillende formaten, zodat u de perfecte pasvorm kan vinden voor uw specifieke items. Of u nu kleine, middelgrote of grote items verstuurt, we hebben ongetwijfeld de juiste driehoekige koker voor u op voorraad.

Driehoekige poster kokers zijn ook makkelijk in gebruik. Ze worden plat geleverd waardoor u een maximum aan plaats bespaart in uw opslagruimte. Zodra u een koker wenst te gebruiken, kan u hem eenvoudig openvouwen en in de juiste vorm opzetten. Om zijn vorm te behouden kan u de wanden makkelijk aan elkaar kleven met behulp van de geïntegreerde kleefstrips. De koker sluiten is eveneens heel makkelijk: maak hiervoor gebruik van de kleefstrip die u kan vinden aan de uiteinden van elke opening. Deze extra’s besparen u een hoop tijd en moeite bij het verpakkingsproces, zodat u zich kan concentreren op andere belangrijke taken.


Verzendkokers van karton: een duurzame verpakkingsoplossing

Maak in de webshop van RAJA kennis met alle milieuvriendelijke verzendoplossingen voor uw lange, platte en fragiele producten. Onze verzendkokers zijn niet enkel praktisch en functioneel, maar eveneens milieuvriendelijk verantwoord. We begrijpen de groeiende behoefte aan duurzame verpakkingsmaterialen en streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren. Onze kokers zijn daarom vervaardigd van hoogwaardig karton. Een materiaal van natuurlijke oorsprong dat bovendien prima hernieuwbaar is. Het kan dus makkelijk worden gerecycled en hergebruikt, waardoor de levenscyclus van de verzendkokers wordt verlengd.

Met onze milieuvriendelijke kartonnen buizen hoeft u geen compromis te sluiten tussen functionaliteit en duurzaamheid. Onze verzendkokers bieden nog steeds de nodige bescherming en stevigheid om uw items veilig te verzenden. Ze kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en zijn geschikt voor een breed scala aan producten, zoals posters, kunstwerken, documenten en nog veel meer. Kies voor het aanbod van RAJA en maak een positieve impact op het milieu!


Welke accessoires komen van pas bij kartonnen buizen?

RAJA biedt een ruim assortiment aan accessoires en toebehoren die speciaal zijn ontworpen om uw verpakkingsproces te vereenvoudigen, de klantervaring te verbeteren en de veiligheid van uw verzendingen te waarborgen.

  • Sluitdoppen, pluggen en deksels: de ronde kokers van RAJA kan u combineren met stevige pluggen of sluitdoppen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw producten veilig zijn afgesloten tijdens het transport of de opslag. Deze accessoires passen perfect op een kartonnen of plastic koker en voorkomen dat stof, vocht of andere externe invloeden uw verzendingen beïnvloeden. Dankzij de pluggen kan u kartonnen of plastic kokers zo vaak openen en sluiten als u maar wenst.
  • Opvulmateriaal: om ervoor te zorgen dat uw artikelen goed beschermd zijn en niet verschuiven, is het aan te raden om indien nodig bijkomend opvulmateriaal te voorzien. Dat kan noppenfolie zijn, maar ook schuimfolie of papieren opvulchips. Deze accessoires helpen de lege ruimte in de verzendkoker op te vullen en uw items stevig vast te zetten.
  • Nieten en niettangen: met behulp van een speciale niettang voor kokers kan u de plastic pluggen zeer stevig vastmaken. De metalen nietjes dringen dwars door de plastic pluggen, tot diep in de kartonnen buis. Zo bent u zeker van een degelijke en sterke sluiting.
  • Etiketten en stickers: om uw verzending georganiseerd en duidelijk te houden, kan u bij RAJA eveneens kiezen uit een volledig assortiment aan etiketten en stickers. Deze kunnen worden gebruikt om de inhoud van de verzendkokers te labelen, het verzendadres duidelijk aan te geven en eventuele speciale instructies te vermelden. Dit helpt bij een soepele afhandeling en zorgt ervoor dat uw pakketten correct worden afgeleverd.


Kartonnen kokers kopen bij verpakkingswinkel RAJA

Bij RAJA begrijpen we dat elke verzending uniek is. Daarom bieden we een zeer breed scala aan van accessoires en toebehoren voor het verzenden van onder andere posters, affiches, blauwdrukken, of eender welk langwerping product. Dankzij de verzendkokers van RAJA maakt u uw verzendproces een stuk efficiënter en zorgt u voor een maximale bescherming van uw producten. Graag meer weten? Neem contact op met de verpakkingsspecialisten van RAJA of bestel hier rechtstreeks in onze webshop.


FAQ

Wat zijn verzendkokers?

Verzendkokers zijn cilindervormige of vierkante buizen gemaakt van karton, ontworpen om platte of rolvormige items veilig te verpakken en te verzenden. Ze bieden bescherming tegen vouwen, kreukels en beschadigingen tijdens het transport.


Waar kan ik een verzendkoker kopen?

Verpakkingswinkel RAJA biedt u het grootste aanbod verzendkokers en kartonnen kokers op de markt. U kan er kiezen uit verschillende formaten en modellen: gaan van ronde tot driehoekige en vierkante kokers.


Wat kan ik verpakken met een kartonnen koker?

Kokers zijn geschikt voor het verzenden van posters, kunstwerken, blauwdrukken, documenten, kalenders en rollen met stoffen of folies.

10 referenties
Sorteren op: Relevantie