Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Driehoeks- en vierkante kokers

Bespaar op uw portokosten met driehoekige of vierkante kartonnen kokers

Driehoekige Triopac kokers of vierkante Quattropac kokers zijn even handig voor het verpakken van opgerolde documenten, affiches en plannen als ronde kokers. Maar ze bieden ook echte voordelen. Door hun driehoekige of vierkante vorm kunnen deze kokers niet verrollen. Hierdoor is geen extra handmatige behandeling nodig in de postcentra, waardoor u bespaart op uw portokosten.

Vierkante kokers en driehoekskokers stapelen bovendien makkelijker; handig voor archief of opslag! Door het geïntegreerde snelsluitklepje kunnen de kokers onbeperkt openen en sluiten. Tenslotte zijn de kokers voor minstens 75 % vervaardigd uit gerecycled papier en zelf ook volledig recyclebaar.

Vierkante en driehoekskokers of beschermende enveloppen?

Vierkante kokers en driehoekskokers zijn ideaal voor lichtere verzendingen van oprolbare documenten. Voor de zwaardere verzendingen heeft RAJA een ruim assortiment aan extra beschermende enveloppen. Zo hebben we naast supersterke en Tyvek enveloppen, ook schuimenveloppen, Jiffy-enveloppen en luchtkussenenveloppen in het assortiment. Van de laatste zijn er witte enveloppen, maar ook gekleurde enveloppen.

Bij RAJA vierkante of driehoekskokers bestellen

Bij RAJA bestelt u uw vierkante kokers of driehoekskokers eenvoudig online. Ze worden binnen 24 uur bezorgd. Dat is niet uniek voor verzendkokers; alle andere duizenden verpakkingsmaterialen die we direct uit voorraad kunnen leveren, ontvangt u de volgende dag al thuis.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel ons op 0800-224 24 24.

4 referenties
Sorteren op: Relevantie