• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Driehoeks- en vierkante kokers

(5 producten)

Bespaar op uw portokosten met driehoekige of vierkante kartonnen kokers

Driehoekige Triopac kokers of vierkante Quattropac kokers zijn even handig voor het verpakken van opgerolde documenten, affiches en plannen als ronde kokers. Maar ze bieden ook echte voordelen. Door hun driehoekige of vierkante vorm kunnen deze kokers niet verrollen. Hierdoor is geen extra handmatige behandeling nodig in de postcentra, waardoor u bespaart op uw portokosten.

Vierkante kokers en driehoekskokers stapelen bovendien makkelijker; handig voor archief of opslag! Door het geïntegreerde snelsluitklepje kunnen de kokers onbeperkt openen en sluiten. Tenslotte zijn de kokers voor minstens 75 % vervaardigd uit gerecycled papier en zelf ook volledig recyclebaar.

Vierkante en driehoekskokers of beschermende enveloppen?

Vierkante kokers en driehoekskokers zijn ideaal voor lichtere verzendingen van oprolbare documenten. Voor de zwaardere verzendingen heeft Rajapack een ruim assortiment aan extra beschermende enveloppen. Zo hebben we naast supersterke en waterbestendige Tyvek enveloppen, ook schuimenveloppen, extra verstevigde papieren en Jiffy-enveloppen en luchtkussenenveloppen in het assortiment. Van de laatste zijn er witte enveloppen, maar ook gekleurde plastic enveloppen.

Bij Rajapack vierkante of driehoekskokers bestellen

Bij Rajapack bestelt u uw vierkante kokers of driehoekskokers eenvoudig online. Ze worden binnen 24 uur bezorgd. Dat is niet uniek voor verzendkokers; alle andere duizenden verpakkingsmaterialen die we direct uit voorraad kunnen leveren, ontvangt u de volgende dag al thuis.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Witte luchtkussenenvelop Rajabul
5 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Bruine enkelgolfdoos Teckelbox
38 referenties
Vanaf 0,68 € Excl. BTW
Vierkante koker Quattropac
5 referenties
Vanaf 0,89 € Excl. BTW
Bruine driehoekskoker
7 referenties
Vanaf 0,50 € Excl. BTW
Vierkante verzendkoker Robustpac
4 referenties
Vanaf 2,68 € Excl. BTW
Witte driehoekskoker Triopac
3 referenties
Vanaf 0,97 € Excl. BTW