• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Industriële etiketten

(21 producten)

Label uw producten, verpakkingen, machines, werktuigen … met industriële etiketten

Overal in een handomdraai etiketten en labels op plakken doet u met de handige industriële etiketten van Rajapack! Onmisbaar in elk magazijn en verkrijgbaar in allerlei soorten. Van fel gekleurde etiketten voor het plaatsen van een waarschuwingsboodschap, tot etiketten in karton, metaal of PVC, magnetische etiketten, cijfers, letters en ronde felgekleurde signaaletiketten.

Etiketten om uw producten te labelen

Industriële etiketten worden voornamelijk gebruikt om individuele producten of in rekken en kasten gestapelde producten te labelen. Amerikaanse etiketten in karton, metaal of PVC zijn voorzien van een bevestigingsoog. Door middel van een elastiek, touwtje of metalen draad kan u deze etiketten makkelijk aan een product bevestigen. Deze etiketten zijn perfect beschrijfbaar.

Magnetische etiketten zijn eveneens beschrijfbaar. Ze kleven perfect op metalen kasten, deuren of rekken. Deze etiketten kan u makkelijk ook weer verwijderen. Ze laten geen sporen na.

Etiketten voor industrieel en ander gebruik

Naast de industriële etiketten biedt Rajapack u nog heel wat andere soorten etiketten aan, zoals: documentenhoesjes, transport- en verpakkingsetiketten en etiketten voor kantoor en handel.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Gerecycleerd
Kleur
Materiaal
21 producten Filters verwijderen
Lijst Raster