0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Signaaletiketten

Kleef signaaletiketten op uw verpakkingen, producten en kaften en maak ze snel herkenbaar

Verpakkingen of producten snel en doeltreffend markeren kan perfect met ronde en felgekleurde signaaletiketten. Signaaletiketten kleven stevig op elke ondergrond en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en 5 felle kleuren: wit, geel, blauw, groen en rood. U kent gewoon een betekenis toe aan een van deze kleuren en u kan altijd snel het juiste product terugvinden. Er zijn ook transparante signaaletiketten. Die worden voornamelijk gebruikt voor het discreet dichtkleven van dozen, enveloppen, zakken, …

Een ruime keuze signaaletiketten

Permanent klevende signaaletiketten worden geleverd op een handig vel zodat u ze gemakkelijk en snel kan kleven. De felle kleurtjes vallen meteen op. Zet bijvoorbeeld prijsverlagingen of speciale aanbiedingen in de kijker en trek de meteen aandacht van uw klanten. Of gebruik de rode signaaletiketten om uw klanten of personeel te waarschuwen. De permanent klevende etiketten hebben een diameter van 8 mm, 12 mm of 18 mm.

Herbruikbare signaaletiketten zijn perfect voor uw voorraadbeheer, de identificatie van uw producten, inventarissen, … Deze herbruikbare labels kunnen zeer gemakkelijk verwijderd worden en laten geen sporen na. U kunt dus probleemloos uw kleurcodes wijzigen of grotere signaaletiketten aanbrengen op uw producten of verpakkingen. Herbruikbare signaaletiketten hebben een diameter van 50 mm of 70 mm.

Signaaletiketten en etiketten voor andere doeleinden

Signaaletiketten zijn slechts een van de vele soorten etiketten die u bij RAJA kan bestellen. Het assortiment is uitgebreid: magnetische en Amerikaanse etiketten, verzend- en verpakkingsetiketten, gevarenetiketten, gepersonaliseerde etiketten en etiketten voor printers en kopieerapparaten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste etiketten. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

11 referenties
Sorteren op: Relevantie