• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Signaaletiketten

(8 producten)

Kleef signaaletiketten op uw verpakkingen, producten en kaften en maak ze snel herkenbaar

Verpakkingen of producten snel en doeltreffend markeren kan perfect met ronde en felgekleurde signaaletiketten. Signaaletiketten kleven stevig op elke ondergrond en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en 5 felle kleuren: wit, geel, blauw, groen en rood. U kent gewoon een betekenis toe aan een van deze kleuren en u kan altijd snel het juiste product terugvinden. Er zijn ook transparante signaaletiketten. Die worden voornamelijk gebruikt voor het discreet dichtkleven van dozen, enveloppen, zakken, …

Een ruime keuze signaaletiketten

Permanent klevende signaaletiketten worden geleverd op een handig vel zodat u ze gemakkelijk en snel kan kleven. De felle kleurtjes vallen meteen op. Zet bijvoorbeeld prijsverlagingen of speciale aanbiedingen in de kijker en trek de meteen aandacht van uw klanten. Of gebruik de rode signaaletiketten om uw klanten of personeel te waarschuwen. De permanent klevende etiketten hebben een diameter van 8 mm, 12 mm of 18 mm.

Herbruikbare signaaletiketten zijn perfect voor uw voorraadbeheer, de identificatie van uw producten, inventarissen, … Deze herbruikbare labels kunnen zeer gemakkelijk verwijderd worden en laten geen sporen na. U kunt dus probleemloos uw kleurcodes wijzigen of grotere signaaletiketten aanbrengen op uw producten of verpakkingen. Herbruikbare signaaletiketten hebben een diameter van 50 mm of 70 mm. U kunt de signaaletiketten bovendien personaliseren met uw logo, tekst of afbeelding.

Signaaletiketten en etiketten voor andere doeleinden

Signaaletiketten zijn slechts een van de vele soorten etiketten die u bij Rajapack kan bestellen. Het assortiment is uitgebreid: magnetische en Amerikaanse etiketten, verzend- en verpakkingsetiketten, gevarenetiketten, gepersonaliseerde etiketten en etiketten voor printers en kopieerapparaten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste etiketten. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Bedrukte zelfklevende documentenhoesjes
8 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Transparante ronde etiketten
Nieuw
5 referenties
Vanaf 8,90 € Excl. BTW
Gekleurde signaaletiketten
49 referenties
Vanaf 2,50 € Excl. BTW
Permanent klevende signaaletiketten in fluokleuren
16 referenties
Vanaf 2,90 € Excl. BTW
Ronde gekleurde signaaletiketten
24 referenties
Vanaf 3,15 € Excl. BTW
Assortiment gekleurde signaaletiketten
7 referenties
Vanaf 7,30 € Excl. BTW
Ronde witte signaaletiketten
4 referenties
Vanaf 3,20 € Excl. BTW
Verwijderbare klevende letters en cijfers
Nieuw
4 referenties
Vanaf 24,95 € Excl. BTW
Bedrukte markeringsetiketten
Nieuw
6 referenties
Vanaf 12,85 € Excl. BTW