• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Etiketten voor bureau en handel

(16 producten)

Zelfklevende witte of bedrukte etiketten voor gebruik op kantoor of in de winkel

Op Rajapack.nl vindt u altijd een breed assortiment zelfklevende etiketten voor kantoor en handel. Van standaard witte etiketten tot gekleurde zelfklevende etiketten voor uw printer of kopieerapparaat. Er zijn etiketten met permanente of met herpositioneerbare lijm. Deze laatste etiketten kan u makkelijk weer verwijderen zonder dat ze lijmsporen nalaten. Dit is handig wanneer u vaak etiketten met een wisselende boodschap moet kleven.

Maar ook etiketten bedrukt met uw eigen logo of slogan kunt u bij ons heel eenvoudig bestellen. Bedrukte etiketten zijn makkelijk in gebruik omdat ze reeds van een standaardboodschap voorzien zijn. Dat bespaart u heel wat tijd en moeite. Bovendien helpen ze om uw merk, firmanaam of product te promoten.

Etiketten voor uw printer of voor andere doeleinden

Naast de gekende etiketten voor printer of kopieerapparaat vindt u bij Rajapack nog heel wat andere verpakkingsmaterialen die het verzenden van uw producten makkelijker maken, zoals: documentenhoesjes, transport- en verpakkingsetiketten en industriële etiketten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Merk
Kleur
16 producten Filters verwijderen
Lijst Raster