• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Etiketten voor printers en kopieerapparaten  ( 13 producten )

Gebruik witte of gekleurde zelfklevende etiketten in uw printer of kopieerapparaat

Print of kopieer zelf alle etiketten die u nodig heeft met deze kwaliteitsvolle etiketten voor printers en kopieerapparaten. In een handomdraai beschikt u over de etiketten om producten, documenten, kaften, dossiers … te labelen, of om zendingen te adresseren.

Of u nu een adres, een prijs, een barcode of een andere tekst wil tonen, onze labels zijn erg praktisch. Ze zijn geschikt voor laser- en inkjetprinters (monochroom en kleur), kleven op elke ondergrond en zijn snel te verwerken. Al onze zelfklevende etiketten voor printers en kopieerapparaten worden voorgesneden geleverd op een A4-vel.

Zelfklevende etiketten voor mailings

Hebt u een mailing te versturen en wilt u zeker zijn dat uw pakket op de juiste plaats komt? Kies dan voor permanent klevende etiketten. Zowel de witte labels als de gekleurde etiketten zijn van onberispelijke kwaliteit en geschikt voor alle kopieerapparaten, laserprinters en inkjetprinters. Bovendien zorgt de vierkante rand ervoor dat er geen lijmresten achterblijven in de printer.

Zelfklevende etiketten voor het labelen van producten

Wilt u uw producten voorzien van een prijslabel of een barcode, kies dan voor verwijderbare laser- en inkjetetiketten. De zelfklevende etiketten kleven op elke ondergrond maar laten geen lijmsporen na wanneer u ze wilt verwijderen. Ook delicate oppervlakken zijn geen enkel probleem.

Etiketten voor elke toepassing

Rajapack levert uiteraard nog veel meer soorten etiketten dan enkel deze printeretiketten. Er zijn zelfklevende etiketten voor zeer uiteenlopende doeleinden: verzend- en transportetiketten, zelfklevende documentenhoesjes en gevarenetiketten worden op dozen en verpakkingen gekleefd die op transport of in opslag gaan, signaaletiketten worden gebruikt om allerhande zaken te merken en herkenbaar te maken door middel van een kleurencode, en Amerikaanse en magnetische etiketten worden in de industrie gebruikt om machines, goederen en werktuigen te labelen en van belangrijke informatie te voorzien.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste etiketten. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.