Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Promotionele verpakkingen

Zorg voor mooie cadeauverpakkingen en geschenkverpakkingen in uw winkel

Met de promotionele verpakking van RAJA maakt u van elke verpakking een feest. Een cadeau krijgen of geven wordt nog veel leuker wanneer het verpakt is in een mooie, stijlvolle en eventueel gepersonaliseerde cadeauverpakking! Zo zijn er onze papieren zakken, zakjes, draagtassen en winkeltassen in kraft- of lakpapier, speciaal voor flessen, kleding, sjaals, juwelen en allerlei andere geschenkartikelen. En plastic zakken en draagtassen, al dan niet bedrukt met uw eigen logo, firmanaam, en slogan of adresgegevens.Heeft u iets te vieren? Bij RAJA heeft u een uitgebreide keuze aan speciale geschenkdozen en draagtassen. Promotionele verpakkingen die nét dat beetje extra flair geven! Bovendien hebben we een ruim assortiment cadeaupapier in diverse motieven en intense kleuren, transparant of gemetalliseerd. U bestelt bij ons ook felgekleurd lint en spiegellint, raffia en zilver- of goudkleurig zijdepapier. Verder zijn er ook bedrukte etiketten en stickers in klein en groot formaat, speciaal om uw promotionele verpakkingen te personaliseren met uw logo en firmagegevens.

RAJA: méér dan promotionele verpakkingen alleen

RAJA biedt naast haar assortiment promotionele verpakkingen, nog een scala aan andere verpakkingsartikelen en verpakkingsmaterialen voor bijvoorbeeld kantoor en archief, opslag en magazijn, en hygiëne en kantine. Zo bestelt u bij ons net zo makkelijk rekfolie en pallets met bijbehorende machines en verpakkingssystemen als ordners, markeerstiften en post-its.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

234 producten