0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Kraftpapieren draagtassen

Gebruik sterke draagtassen in kraftpapier in uw winkel, handig voor uw klanten

Draagtassen in kraftpapier voor gebruik in uw winkel zijn de standaard onder de papieren winkeltassen. Ze zijn zéér sterk, milieuvriendelijk, handig in gebruik en ogen bovendien ook nog mooi en tijdloos. Uw klanten appreciëren het zeer zeker wanneer u ze een kraftpapieren draagtas aanbiedt om hun aankopen in mee te nemen.

Draagtassen in kraftpapier en in lakpapier

Met gestanste of gevlochten oren, met of zonder een kartonnen bodem, groot of klein formaat, u vindt ongetwijfeld een kraftpapieren draagtas die aan uw wensen voldoet. Het papier is bestand tegen scheuren en kan na gebruik gerecycled worden. Er is geen eenvoudiger verpakking om uw producten te vervoeren, uw relatiegeschenken te presenteren of een cadeautje te geven. Dankzij de zijvouwen kan u de tas makkelijk vullen en hetzelfde formaat draagtas gebruiken voor diverse artikelen.

Voor het verpakken van luxueuze en dure geschenken of voor het maken van verfijnde en standingvolle geschenkverpakkingen kan u kiezen voor draagtassen in lakpapier, sterk glanzend en in opvallend mooie en volle kleuren.

Papieren draagtassen en andere geschenkverpakkingen

Naast draagtassen in kraftpapier of lakpapier, vindt u bij RAJA ook een uitgebreid assortiment plastic draagtassen en winkeltasjes, geschenkverpakkingen en geschenkdozen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste geschenkverpakking. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

19 referenties
Sorteren op: Relevantie