• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Buisfolie en thermolasapparaten  ( 11 producten )

Maak perfect passende plastic zakken op maat

Met buisfolie en thermolasapparaten sealt u zelf plastic op de gewenste lengte om uw producten heen. Verpakt u vaak producten met sterk uiteenlopende afmetingen? Dan is verpakken met buisfolie- of krimpfolie vaak efficiënter dan verpakken met plastic zakken of draagtassen in standaardformaten. Afhankelijk van het gekozen plastic, is buisfolie bovendien bij uitstek geschikt voor zwaardere producten en producten met scherpe hoeken.

Buisfolie en thermolasapparaten van Rajapack

Bij Rajapack bestelt u buisfolie en thermolasapparaten, luchtkussenfolie, noppenfolie, maar ook krimpfolie en krimpmachines voor verschillende formaten. Daarmee maakt u eenvoudig plastic zakken op maat. En zoekt u een perfect passende antistatische verpakking voor uw producten? Ook antistatische luchtkussenfolie en bijbehorende -zakjes vindt u in onze webwinkel!

Bestel uw buisfolie en thermolasapparaten online

Bij Rajapack bestelt u duizenden verpakkingsproducten eenvoudig online: direct uit voorraad, binnen 24 uur leverbaar in heel de Benelux. Dat geldt niet alleen voor buisfolie en thermolasapparaten, maar bijvoorbeeld ook voor ons ruime assortiment kartonnen dozen, beschermhoezen, vuilniszakken en toebehoren, plastic verpakkingen en enveloppen.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm: