0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Dozen met speciale afmetingen

Voor lange, platte of kubusvormige producten

Bij RAJA hebben we voor elk product een passende verpakking. In ons assortiment vindt u dan ook een uitgebreide selectie dozen met speciale afmetingen. Lange smalle, platte, vierkante of kubusvormige kartonnen dozen? U kiest uw dozen met speciale afmetingen in wit of bruin en enkelgolf-, dubbelgolf- of zelfs driedubbelgolfkarton.
Platte dozen zijn handig voor brievenbusverzendingen en dekseldozen zijn uitermate geschikt als u vaak producten verpakt waarvan de hoogte varieert. Palletiseerbare kartonnen dozen hebben formaten die speciaal zijn afgestemd op het creëren van stabiele pallets. Ideaal voor grootscheepse verzendingen of voor de opslag!

Voor ieder product: dozen met speciale afmetingen

Zoekt u postdozen, verzenddozen, kisten, dozen voor drukwerk, of dozen voor gevaarlijke producten? Voor al uw kartonnen dozen, verzenddozen, exportcontainers en al uw andere verpakkingsmateriaal, kunt u bij RAJA terecht. Kies voor dozen in standaardafmetingen of in speciale afmetingen.

Ook voor dozen op maat!

Zijn onze dozen met speciale afmetingen toch niet helemaal naar wens? RAJA staat ook voor u klaar als u dozen op maat wilt laten maken. Bijvoorbeeld als u uw enkelgolf kartonnen dozen wilt laten bedrukken met uw logo en bedrijfsgegevens. Vindt u de juiste afmeting dozen niet in onze webshop? Bekijk dan snel de mogelijkheden voor dozen op maat! Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel ons op 0800-224 24 24.

32 referenties
Sorteren op: Relevantie