• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Dozen met speciale afmetingen

(35 producten)

Voor lange, platte of kubusvormige producten

Bij Rajapack hebben we voor elk product een passende verpakking. In ons assortiment vindt u dan ook een uitgebreide selectie dozen met speciale afmetingen. Lange smalle, platte, vierkante of kubusvormige kartonnen dozen? U kiest uw dozen met speciale afmetingen in wit of bruin en enkelgolf-, dubbelgolf- of zelfs driedubbelgolfkarton.
Platte dozen zijn handig voor brievenbusverzendingen en dekseldozen zijn uitermate geschikt als u vaak producten verpakt waarvan de hoogte varieert. Palletiseerbare kartonnen dozen hebben formaten die speciaal zijn afgestemd op het creëren van stabiele, rechte pallets. Ideaal voor grootscheepse verzendingen of voor de opslag!

Voor ieder product: dozen met speciale afmetingen

Zoekt u postdozen, verzenddozen, exportdozen, kisten, dozen voor drukwerk, flesverpakkingen, of dozen voor gevaarlijke producten? Voor al uw kartonnen dozen, verzenddozen, exportcontainers en al uw andere verpakkingsmateriaal, kunt u bij Rajapack terecht. Kies voor dozen in standaardafmetingen of in speciale afmetingen.

Ook voor dozen op maat!

Zijn onze dozen met speciale afmetingen toch niet helemaal naar wens? Rajapack staat ook voor u klaar als u dozen op maat wilt laten maken. Bijvoorbeeld als u uw enkelgolf kartonnen dozen wilt laten bedrukken met uw logo en bedrijfsgegevens. Vindt u de juiste afmeting dozen niet in onze webshop? Bekijk dan snel de mogelijkheden voor dozen op maat!
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Merk
Kleur
Type golf
Gebruik
Recycleerbaar
Formaat
35 producten Filters verwijderen
Lijst Raster