0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Palletiseerbare dozen

Stapel perfecte pallets met palletiseerbare dozen en zorg voor een veilig transport

Palletiseerbare dozen hebben speciale formaten die afgestemd zijn op de afmetingen van pallets. Zo bent u er zeker van dat u de dozen makkelijk op een pallet kan stapelen. Bovendien zijn palletiseerbare dozen uitermate bestand tegen verticale druk. Ze zijn robuust en zeer stevig. De dozen vervormen daardoor niet tijdens het stapelen. Palletiseerbare dozen garanderen stabiele en homogene pallets, waardoor u zeker bent van veilig en risicovrij transport.

Palletiseerbare dozen: zwaarte van het karton

Middelzware tot zware producten, groot of klein, kort of lang, breekbaar of robuust: u verpakt ze perfect in kartonnen dubbelgolfdozen van RAJA. De dubbelgolfkartonnen dozen garanderen u bovendien perfect stabiele pallets. Voor lichtere artikelen kiest u voor kartonnen dozen enkelgolf, voor zwaarder transport en zeer delicate producten voor driedubbelgolfkarton.

Bijzondere formaten palletiseerbare dozen

RAJA biedt een breed assortiment aan dozen aan, waaronder lange dozen, platte dozen, vierkante dozen, postdozen, dozen voor gevaarlijke producten, dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte. Niet elke doos is ideaal voor het vervoeren op een pallet, maar sommige artikelen vragen nu eenmaal om een aangepast formaat. Zijn uw dozen op zichzelf niet palletiseerbaar, dan kunnen ze verpakt worden in een palletcontainer, die wel weer exact op de grootte van een pallet is toegesneden.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel ons op 0800-224 24 24.

6 referenties
Sorteren op: Relevantie