• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Vierkante dozen

(4 producten)

Verpak kubus- of bolvormige producten in vierkante kartonnen dozen

Kubusdozen en vierkante dozen in wit of bruin enkelgolf- of dubbelgolfkarton, hebben de ideale proporties voor het verpakken van bolvormige of kubusvormige producten. Ook ronde producten zoals klokken, borden, wieldoppen, schalen en manden passen perfect in een vierkante doos. Met vierkante dozen verbruikt u automatisch minder opvulmateriaal om uw producten tegen schokken te beschermen. En behalve op het benodigde verpakkingsmateriaal, bespaart u met vierkante dozen ook op de benodigde tijd voor het verpakken van uw product!

Vierkante dozen, lange dozen, platte dozen…

Voor al uw bijzondere verpakkingen en verzendingen heeft Rajapack de juiste doos. Zo hebben we vierkante dozen in overvloed, maar ook platte dozen voor het verpakken van platte producten, palletiseerbare dozen, postdozen, lange dozen en dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte ... Onze filosofie is dat er voor elk product een ideale verpakking is en daar is ons assortiment dan ook naar!

Vierkante dozen en meer

Naast eenvoudige kartonnen dozen enkelgolf vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld speciale dozen voor gevaarlijke producten. Deze stevige driedubbelgolfkartonnen dozen voldoen aan alle verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III, voor veilig verpakken en transport. En voor stapelen op pallets hebben we de Rajapack palletiseerbare dozen. Deze dozen zijn exact aan de dimensies van pallets aangepast.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Keuzegids
4 producten Filters verwijderen
Lijst Raster