0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Vierkante dozen

Verpak kubus- of bolvormige producten in vierkante kartonnen dozen

Kubusdozen en vierkante dozen in wit of bruin enkelgolf- of dubbelgolfkarton, hebben de ideale proporties voor het verpakken van bolvormige of kubusvormige producten. Ook ronde producten zoals klokken, borden, wieldoppen, schalen en manden passen perfect in een vierkante doos. Met vierkante dozen verbruikt u automatisch minder opvulmateriaal om uw producten tegen schokken te beschermen. En behalve op het benodigde verpakkingsmateriaal, bespaart u met vierkante dozen ook op de benodigde tijd voor het verpakken van uw product!

Vierkante dozen, lange dozen, platte dozen…

Voor al uw bijzondere verpakkingen en verzendingen heeft RAJA de juiste doos. Zo hebben we vierkante dozen in overvloed, maar ook platte dozen voor het verpakken van platte producten, palletiseerbare dozen, postdozen, lange dozen en dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte ... Onze filosofie is dat er voor elk product een ideale verpakking is en daar is ons assortiment dan ook naar!

Vierkante dozen en meer

Naast eenvoudige kartonnen dozen enkelgolf vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld speciale dozen voor gevaarlijke producten. Deze stevige driedubbelgolfkartonnen dozen voldoen aan alle verpakkingsnormen van de EU, groep I, II en III, voor veilig verpakken en transport. En voor stapelen op pallets hebben we de RAJA palletiseerbare dozen. Deze dozen zijn exact aan de dimensies van pallets aangepast.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel ons op 0800-224 24 24.

4 referenties
Sorteren op: Relevantie