• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Krimpfolie en krimpmachines  ( 6 producten )

Seal uw producten in op maat

Krimpfolie is de makkelijkste en snelste manier om uw producten tegen vuil, vocht en stof te beschermen. Met behulp van onze krimpmachines verpakt u ieder product perfect op maat. Ongeacht de vorm of de afmetingen van uw producten, krimpfolie past altijd perfect en sluit zich volledig rondom uw producten. Dit levert plastic verpakkingen op die minder gevoelig zijn voor scheuren of perforaties. Bovendien is een verpakking in krimpfolie ook hermetisch gesloten en waterdicht. Het enige wat u nodig heeft om uw producten te verpakken in krimpfolie, is de krimpfolie zelf en een bijpassende krimpmachine. En die bestelt u bij ons heel eenvoudig online.

Krimpfolie en krimpmachines voor plastic zakken op maat

Bij Rajapack bestelt u krimpfolie en krimpmachines en buisfolie en thermolasapparaten voor al uw plastic zakken op maat. En zoekt u een perfect passende antistatische verpakking voor uw producten? Ook antistatische luchtkussenfolie en andere verpakkingen voor elektronica vindt u in onze webwinkel!

Bestel uw verpakkingsmaterialen online

Bestel nu uw keuze uit duizenden verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor verzending en transport en ontvang uw bestelling binnen 24 uur. Waar u zich ook bevindt in de Benelux! Dat geldt uiteraard, niet alleen voor onze krimpfolie en krimpmachines. Ook ons ruime assortiment kartonnen dozen, enveloppen, plastic zakken, beschermhoezen, plastic verpakkingen, etiketten, tape en opvulmaterialen is direct uit voorraad leverbaar.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm:

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Merk
Kleur
Materiaal
Levensmiddel
Recycleerbaar