Krimpfolie en krimpmachines

››  5 producten

Seal uw producten in op maat

Krimpfolie is de makkelijkste en snelste manier om uw producten tegen vuil, vocht en stof te beschermen. Met behulp van onze krimpmachines verpakt u ieder product perfect op maat. Ongeacht de vorm of de afmetingen van uw producten, krimpfolie past altijd perfect en sluit zich volledig rondom uw producten. Dit levert plastic verpakkingen op die minder gevoelig zijn voor scheuren of perforaties. Bovendien is een verpakking in krimpfolie ook hermetisch gesloten en waterdicht. Het enige wat u nodig heeft om uw producten te verpakken in krimpfolie, is de krimpfolie zelf en een bijpassende krimpmachine. En die bestelt u bij ons heel eenvoudig online.

Krimpfolie en krimpmachines voor plastic zakken op maat

Bij Rajapack bestelt u krimpfolie en krimpmachines en buisfolie en thermolasapparaten voor al uw plastic zakken op maat. En zoekt u een perfect passende antistatische verpakking voor uw producten? Ook antistatische luchtkussenfolie en andere verpakkingen voor elektronica vindt u in onze webwinkel!

Bestel uw verpakkingsmaterialen online

Bestel nu uw keuze uit duizenden verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor verzending en transport en ontvang uw bestelling binnen 24 uur. Waar u zich ook bevindt in de Benelux! Dat geldt uiteraard, niet alleen voor onze krimpfolie en krimpmachines. Ook ons ruime assortiment kartonnen dozen, enveloppen, plastic zakken, beschermhoezen, plastic verpakkingen, etiketten, tape en opvulmaterialen is direct uit voorraad leverbaar.
Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Vind uw plastic zak

Geef de gewenste afmetingen in cm

Opening:

Height:

 

Zoekresultaten filteren

  •  (983)
  •  (18)
  •  (18)

Kleur

  •  (15)

Materiaal

  •  (10)

Levensmiddel

  •  (15)

Recycleerbaar

  •  (5)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Krimpfolie IMPACT™
3 Bestelcodes

Vanaf 92,65 € Excl. BTW
Thermolasapparaat ESP42
1 referentie

1.995,00 € Excl. BTW
Krimpfolie Rajashrink®
8 Bestelcodes

Vanaf 90,00 € Excl. BTW
Krimpfolie Cryovac CT
5 Bestelcodes

Vanaf 151,30 € Excl. BTW
1