0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Omsnoeringsbanden en accessoires

Omsnoer dozen, verpakkingen, producten of pallets met sterke omsnoeringsband

Verzeker uzelf en uw transporteur van een veilig en stabiel transport van al uw goederen door ze snel en veilig te omsnoeren. Bij RAJA vindt u alles wat u aan omsnoeringsbanden en accessoires nodig heeft: omsnoeringsband in diverse materialen (textiel, geplastificeerd textiel, polyester, polypropyleen en staal), omsnoeringskits en omsnoeringsmachines, haspels en spanners, gespen, klemmen en klemtangen. Dankzij een goede omsnoering blijven uw op pallets gestapelde goederen en verpakkingen mooi op hun plaats tijdens het transport.

Pallets en accessoires, maar ook folie en omsnoeringsband

Naast omsnoeringsbanden en accessoires, vindt u bij RAJA ook de pallets en accessoires zelf. En om de stabiel gestapelde pallets extra te beschermen tegen stof, vuil en vocht bestelt u rekfolie voor manueel of rekfolie voor machinaal wikkelen en krimpfolie voor palletten.

Uw pallets en accessoires online bestellen

Bij RAJA bestelt u uw enveloppen, kokers en verpakkingstape net zo eenvoudig als uw omsnoeringsband en accessoires. Alles online, via de webshop. Bestelt u vandaag, dan kunt u er morgen al mee aan de slag. Voor alle producten op voorraad garanderen we bij RAJA namelijk levering binnen 24 uur.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

21 referenties
Sorteren op: Relevantie