Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
9
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Polyester omsnoeringsband

Sluit dozen en verpakkingen of omsnoer pallets met polyester omsnoeringsband

Wist u dat polyesterband de ideale omsnoeringsband is voor al uw zendingen? Ontzettend sterk, rekt niet uit en vervormt niet. Perfect voor het transporteren van zware goederen! En de omsnoeringsband beschermt uw goederen tegen schokken tijdens transport. Vanzelfsprekend kunt u deze ook goed gebruiken voor het veilig opslaan van uw producten. Het sterke polyester is bestand tegen vocht, temperatuurswisselingen en uv-stralen. Polyesterband kunt u eenvoudig vastzetten met de speciale omsnoeringsmachines, die u natuurlijk ook vindt op rajapack.nl!

Polyesterband: verkrijgbaar in allerlei soorten en maten!

U kunt polyesterband bestellen in 4 verschillende diktes, elk met een andere lengte. Doordat deze omsnoeringsband niet oprekt kunt u deze goed gebruiken voor het verzenden of langdurig opslaan van zeer zware ladingen. En door de hoge scheurresistentie zal deze band ook niet scheuren onder een hoek van 90 graden. Toch is deze band zeer eenvoudig te gebruiken en erg soepel. Naast de band kunt u bij ons ook de bijbehorende accessoires bestellen. Maakt u nu nog geen gebruik van polyesterband? Dan kunt u bij ons de handige kit bestellen waarbij u in een keer alle handige accessoires, inclusief omsnoeringsband, geleverd krijgt!

Bestel direct polyesterband op rajapack.nl!

Naast polyesterband bestelt u bij ons ook heel makkelijk andere soorten omsnoeringsband, zoals polypropyleenband, textielband en staalband.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel ons op 0800-224 24 24.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie