0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Textielomsnoeringsbanden

Bundel verpakkingen, sluit dozen en omsnoer pallets met omsnoeringband in textiel

Soepel en zacht, maar sterk genoeg om al uw goederen stevig vast te snoeren. Dat is de textielband van RAJA! Deze krachtige omsnoeringsband is geweven uit honderden polyesterdraden en is bestand tegen scheuren. Met de textiel omsnoeringsband kunt u zelf de zwaarste pakketten goed omsnoeren. Machines, metalen voorwerpen, buizen, niks is te gek! Het textiel snijdt niet en zal uw pakketten niet beschadigen. Makkelijk om opnieuw op te spannen en zeer veilig in gebruik. Wist u dat het geplastificeerd textielband net zo sterk is als staalband? En dat deze zelfs geschikt is voor de zwaarste ladingen? Ideaal voor het omsnoeren van elke zending!

Textielband: multifunctioneel en geschikt voor kwetsbare zendingen!

Op rajapack.nl kunt u kiezen uit allerlei soorten textielband. De standaard kwaliteit is geschikt voor het stevig omsnoeren van kartonnen dozen en zware ladingen als metalen kratten of houten onderdelen. Deze textielband snijdt niet, waardoor uw producten niet zullen beschadigen tijdens transport of opslag. En het rekt niet uit, goederen blijven perfect op hun plaats en zullen goed bij de ontvanger aankomen. Voor extra stevigheid vindt u bij ons de versterkte textielband met een gemiddelde treksterkte tussen de 600 en 730 kg! Ideaal voor zelfs de zwaarste zending.

Bestel direct textielband op rajapack.nl

Naast textielband vindt u bij ons ook andere soorten omsnoeringsband, zoals polypropyleenband, polyesterband en staalband.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

7 referenties
Sorteren op: Relevantie